Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

A végén csapó

3.

 

 – Ez a pöttöm kis csimbi-limbid sem jobb szagú. A fateromnak vannak svéd újságjai, ahol sok meztelen csaj van lefotózva, és basznak is benne.

– Mit csinálnak?

– Basznak, az apa így mondja.

– Hát az meg mi?

– Mi is megpróbálhatnánk, azt úgy kell csinálni, hogy a fütyidet bedugod az én puncikámba, de muszáj nagyon vigyázni, mert ebből akár gyerek is lehet.

– Ez lehetetlen; - egy, hogy abba a kis lyukba nem fér be a faszom; - a másik, hogy ettől miért lenne gyerek, az valami mástól kell, hogy legyen, meg különben is undorító az egész.

–Akkor nem baszunk, vagy nem baszunk?

– Most nem, majd, ha megnő a lyukad. – (A kislány pináról Kornis Mihály írt maradandó értekezést a Home Run című regényében – pl.: „olyan, mint a csiga.” - A nagymama jelenlétére Térey János a Protokollnak címzett verses regényében utal, de a költő által vázolt helyzetben a nagyi illedelmesen rákopog az egymás piszkáló serdületlen unkatestvérekre. A fenti szituációban Almási Anikó – Nagyi. - végig a lakás legtávolabbik pontjában, a konyhában tartózkodott és vacsorát főzött.)

Címkék: 056

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu