Kis türelmet...
Négytojásos piskóta három lapra vágva.
Velencei álom töltelékkel.
Töltelék:
8dl. tejet, 3 cs. van. pudingport cukorral megfőztem.
Mikor jól kihűlt 20 dkg. habosra kevert vajjal tovább habosítottam.
Ebből a masszából kivettem annyit amivel a torta tetejét és az oldalát kentem be.
A többi krémhez a már előre elkészített apróra vágott kandírozott narancshéjat és tört csokit adtam. Ezzel töltöttem meg a lapokat.
Ehhez a csoki így készült: 10 dkg. csokit felmelegítettem vízgőz felett és hozzá adtam egy citrom levét és még 5 dkg vajat és zsírpapírra kentem.
Mikor kihűlt és jól megkeményedett összetörtem.
Tetejét fekete és fehér csokival kevés kandírozott narancshéj darabokkal és tejszín rózsával díszítettem. Oldalát szintén tejszínnel.
Tetejére a fekete csoki: 6 dkg. csoki 3 dkg. vaj, 2 tk.citromlé és 4 tk. víz 2 púpos tk. cukorból forralt szirup ezzel öntöttem le a kész tortát.
Kategória: Család, gyerek
Feltöltés ideje: 11 éve
Látta 148 ember.
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!