Mindenkinek válaszolok aki megkeres!
Vizes technikát én nem használom sőtt még ki sem próbáltam.
A rózsa nálam úgy készül hogy kevés anyagot kiveszek ami kb kell a szirom méretének és megpucolt burgonya segíitéségével formálom./símítgatom/
Burgonya helyett lehet sárgarépával is dolgozni az még édes is, de nem veszi át az ízét a burgonyának sem.
Minden munkámat nyújtással és ahol kisebb és finomabb formálás kell ott a burgonyával készítettem. Nagyon jók formák-sablonok kifaragásához is.
Grillázs kutyust pld. óriás sárgarépából faragtam ki / negatívját/ és arra borítottam a már kinyújtott anyagot. Azért jó ezekkel dolgozni mert nedvesek és könyebb levenni így a megkeményedett anyagot a formáról.
Dió helyett szezámmaggal készítettem még grillázst, ha végig nézted az oldalamat akkor láttad is, másból még nem próbáltam, de már gondolkodom rajta.
Mandulából és kókuszból szeretném vagy esetleg tökbagból még megpróbálni.
Remélem tudtam segíteni.
Üdv. Marika
Marika!
Ennek a rózsának mi a technikája? Vizesen vagy máshogy dolgozik a grillázzsal?Dió helyett mással is dolgozik?Amit én csinálok az máshogy néz ki ,ez nagyon szép!
Köszönöm ha válaszol! Tünde
A felhasználói élmény fokozása érdekében már mi is használunk cookie-kat a Network.hu oldalon.
Az oldal használatával beleegyezel a cookie-k alkalmazásába. További információ: itt.
Kommentáld!