Kis türelmet...
4 tojásos mákos piskóta kettévágva epres, tejszínes, joghurt krémmel.
Piskóta leírása: "László napra meggyes-mákos" címmel.
Töltelék: 4 dl. joghurt, 4 dl. tejszín, 20 dkg. eper, 3 evk. cukor, 1 evk. citromlé, 9 lap zselatin.
Díszítéshez + 3 dl. tejszín.
Epret felmelegítettem cukorral addig, hogy a beáztatott zselatin feloldódjon
majd lehűtöttem langyosra. Ez alatt a tejszínt /4 dl./ felvertem kemény habbá.
Zselatinos epret, joghurtot összekevertem és végül hozzáadtam a tejszínhabot óvatosan.
Ez került a két lap közé. Egy éjszakát hűtőben pihent.
Díszítésnek felvert és színezett /3dl./ tejszínt használtam./sajnos nem lett jó zöld színe/ A kapukat, labdákat és a bábut házi marcipánból a hálót pedig cukorhabból készítettem.
Marcipán leírása, "virágkosár Esztike szülinapjára" cím alatt.
Kategória: Család, gyerek
Feltöltés ideje: 11 éve
Látta 183 ember.
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!