Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Elgondolkodhatunk azokon az eseményeken, ami az európán kívüli világban folyik. mi tartja össze, az arabokat, milliónyi széthúzó törzsi viszály ellenére?

Ott bármi történik, ha az iszlám kerül veszélybe félre tudnak teni nagyon sok mindent. Ha az araboknál egy politikus el akar érni alamit, az iszlám valamelyik szabályára hivatkozva nagy eséllyel sikerrel jár.

A sokféle belviszályos népséget ez a közös nevező együvé tudja ezzel formálni. Ezt úgy s hívhatnánk, hogy az arab világ közös nevezője.

Ha hazánkban komölyabb változásokat akarunk véghez vinni, egy platformra kell hívni legalább 3 millió embert. Ehhez bámilyen furcsán is hangzik, meg kell találni asszimilált zsidókat, a putriból kivakarózótt "művéz" cigányokat, a narancspártból kiábrándlt fideszeseket, a parasztgazdákat, a nemzetiségeket, a gárdistákat jobbikosokat. Olyan vezérelvet kell meghatározni, amelyik fontosságát mindegyikőjük elengedhetetlennek tartja a ssaját szemszögéből is. Régen ez, az ország védelmében egyértelmű volt, aztán a Habsburgok iránti ellenszenv megint elég volt, de most az agymosott pláza-rajongóknak is kell tudni valamit felmutatni, amire azt mondja a kis szúk agyával, hogy az neki fontos.

Az én tudásom ehhez oly kevés, mint mackósajtban a brummogás... ide egy nagyon határozott, és közszereplői megjelenésében is magával ragadó egyéniségnek kellene az élre állni. Sokan Vona Gáborban látják ezt, de Vona még nem tudta elérni az általános szimpátiát, - nem kevés részben a cionista leájárató hadmúveleteknek köszönhetően.

Én erre a helyzetre azt mondom, hogy az ország érdeke most úgy kívánja, hogy a neonyilasoktól a kiábrándult fideszesig mindenkivel képesnekl kell lenni az együttműködésre, kivéve a cionista nézetűek és a kommunisták. ( bár nem tudom miért választom szét a kettőt, Theodor Herzl szellemi "rokona"mindkettő) .Természetesen együttműködésre és nem "kölcsönös kompromisszumokra" godoltam

MIndez azért, mert a jelenleg mára tűrhetetlenségig elszemtelenedet hatalom, örök száműzetése másképpen nem történhet meg, csak elsöprő népakarat-kinyilvánítással. Utána jöhet az oszágépítés.

CSak azt a közös nevezőt - ami lehet, hogy egyetlen szó, vagy mondat - TALÁLJA MÁR MEG VALAKI

 

 

 

Címkék: haza

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu