Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

 

Linkstart 2x2 Avagy egyszeri 500 Ft-ból hogyan érd el biztosan, 12 hónap alatt a minimum 1.000.000 Forintnak megfelelő havi bevételt?*

A sikerprogram nem egy MLM rendszer! Csak egy szponzorálási segédlet, amely a regisztrációkat logikailag csapatokba rendezi.

A 2x2 linkstart szolgáltatás egy (netszerte) több helyen előforduló több ezer forintos linktár szolgáltatás. Az általad hirdetett weboldal linkjének minden paramétere később szabadon változtatható.

Egy csomó helyre kitehetsz linket, ez nem újdonság. Akkor mégis mi a nagyszerű ebben?

Az, hogy ezzel az egy link kihelyezéssel elindítasz egy folyamatot amivel más cégek karrierterveinek megfelelően bevételhez jutsz! Sőt, egyre többször és többször!

Hogyan?

Egyetlen egyszer kell fizetned a szolgáltatásért 500 Ft ennek a linknek a kihelyezése, ezzel elindítasz egy 2 szintes partnerprogramot. Ebben az a speciális szegmenst, amely az első vonaladon 2 referáltat jelent és a második vonalon 4 referáltat jelent, mátrixnak fogjuk hívni.
Ezt a mátrixot, azok fogják tölteni:

  • Akiket te ajánlottál, vagy ez után ajánlasz a sikerprogramba.
  • És természetesen, akik a te első sorodba kerültek, hiszen a saját mátrixukat is építik.
  • Ritkábban pedig azok is akik esetleg nálad gyorsabban haladnak a saját mátrixukkal. (ők a legrégebbi mátrixokat kezdik feltölteni, előbb-utóbb minden mátrix feltelik)

A te mátrixodban is összesen csak 6 hely van. itt jön képbe a jutalékrendszer.

Automatika tölti fel az üresen maradt pozíciókat, méghozzá a legrégebbi nem teljes mátrixtól kezdve, fentről-lefelé.

Amikor kitöltődik a TE mátrixod kapsz 1077 Ft-ot és újra belépsz a körforgásba ekkor levonódik újra a 300 Ft így tisztán marad neked 777 Ft többleted. Az újra belépésed a következő legrégebbi mátrixba, az elérhető legfelső pozícióra, vagy ha a sikerprogram ajánlód bent van, akkor az ő mátrixában fog megtörténni.

Így újra meg újra feltöltődik a TE mátrixod is. Ami azonnal újabb 777 ft-ot jelent neked. Akár óránként, percenként.

Lehetőséged van a karrier építésre is, erre a célra egy Nagy piros Gomb Fog megjelenni a webirodádban, Ha a nagy piros gombra rákattintasz majd elfogadod a minimális követelményeket, melyeket támasztunk. Akkor lehetőséged lesz magasabb gazdasági osztályba kerülni minőségibb szolgáltatással. Ahol 7770 Ft illetve 77700 Ft többleted lesz egy mátrix kitöltődése után.

Csak ebben az esetben ha a Piros Gombot másodszor is kattintod akkor kötelezően vállalod, hogy egy hónapon belül szponzorálsz 6 olyan saját munkatársat, akik ugyan ezt vállalják (összesen 500 Forintos kezdés mellett ez egyáltalán nem teljesíthetetlen feladat). Ebben az egy esetben elindítasz egy folyamatot amivel maximum egy év múlva a minimum havi kereseted 1 millió forintnak megfelelő összeg feletti lesz a sorban jövő MLM rendszerekből és ez passzív bevétel, amit akkor is kapsz ha már nem dolgozol aktívan.

Hogy keletkezik a passzív bevétel? Aktiválás után erre az oldalra irányíts minél több látogatót, akik közül a legjobbak lesznek az új üzleti partnereid. Ez fogja gyorsítani a folyamatot, hogy kitöltődjön egyre gyorsabban a mátrixod. A te munkáddal másokat is segítesz. Természetesen, ugyanígy mások munkája is segít neked. Itt mindig az fog a legtöbb pénzre szert tenni, aki a legjobban segíti a csapatát a duplikációhoz.

Akik karriert építenek amikor eljutnak arra a szintre az itteni pénzükből az LGN prosperity lesz az első program amelybe mindenki, az ajánlója alá átregisztrál. A költségeket pedig az itteni jutalékaidból fizetjük ki. (ezért, nem kell többet pénzt beletenned ebbe a programba. soha többet!)
Természetesen a csoportod is vállalta ugyan ezt tehát automatikusan követnek így abból az MLM programból is folyamatos jövedelmed keletkezik Az üzemeltető cég karrierterve szerint.
Ez után a következő lépés a NexEurope hálózata, amelyben részt veszünk. Ugyan így.

var so = new SWFObject('player.swf','mpl','320','260','9'); so.addParam('allowfullscreen','false'); so.addParam('allowscriptaccess','always'); so.addParam('wmode','opaque'); so.addVariable('file','http://linkcsik.us/media/Richrd_5.flv'); so.addVariable('backcolor','333333'); so.addVariable('frontcolor','ffffff'); so.addVariable('lightcolor','FFFFFF'); so.addVariable('screencolor','222222'); so.addVariable('autostart','false'); so.addVariable('icons','false'); so.addVariable('quality','true'); so.write('mediaspace');

A fent látott videóban szereplő céghez való belépés is része programunknak, mindazok számára akik a karrierépítést választják.
Hogy juthatsz hozzá?

Tehát a lépések sorban:

  • Regisztrálj a sikerprogramba:
    http://sikerprogram.net/register.php
  • Fizesd be a szolgáltatás értékét (az eurójeles piros kerek gombbal). Lehet paypalon keresztül akár bankkártyás vásárlásként is illetve az alertpay rendszerén keresztül. Ez azonnali vásárlást eredményez. A későbbiekben szükséged lesz egy paypal számlára, ha lehet üzletit (business) készíts, mert később kelleni fog, amikor jutalékodat kikéred az MLM programokban való részvételhez.
  • Következő lépés: webirodád közepén a 2x2 linkstart részben Töltsd ki az adatokat az általad hirdetni kívánt saját weblapod adataival, majd kattints az aktiválás gombra. Utána újból nézd meg a 2x2 linkstart részben látható új adatokat (statisztika). TIPP: mindig kövesd a webirodádban a tippeket, azzal ejljutsz a célodig.

    Nagyjából ezt látod az aktiválás után, a saját adataiddal.
  • Ekkor képződnek számodra partnerlinkek amelyekkel hirdetheted a 2x2-es üzletedet. A visszamutató linket helyezd el a saját weblapodra. A másik link erre az oldalra mutat ezt tedd ki ahova csak tudod az interneten, akár több oldalra is. Ezt küld el azoknak akiken segíteni akarsz, hogy ilyen kicsi befektetéssel fordíthassanak a sorsukon.
  • Oszd meg Facebookon, IWIW-en. Csipogd el a Twitteren. Hívd fel rá a figyelmet az ismerősi körödben, levelező listákban fórumokban is. Beszélgess eberekkel és meg fogod látni, milyen sokan vannak elkeserítő anyagi helyzetben. Nekik mindnek tudsz segíteni, ha ők is akarják!
  • Figyeld a mátrixod alakulását. Segítsd a munkatársaidat, mutasd meg nekik ezt az oldalt. Majd a sikerprogram többi részét is.
  • Azzal, hogy ennyire olcsó és egyszeri díjért elkezdheted, annak a kifogásnak, hogy "nincs pénzem" többé már nincs értelme. Ha szeretnél pénz keresni akkor a lehetőséged ITT és MOST van. Ez Egy teljesen kockázat mentes üzlet, mindenképp több pénzed keletkezik, mint amennyit most belefektetsz.
Regisztrálj a sikerprogramba és kezd el most: Ide kattints

 

<!-- google_ad_client = "pub-2881999431350636"; /* 468x60 */ google_ad_slot = "4360990316"; google_ad_width = 468; google_ad_height = 60; //--> google_protectAndRun("ads_core.google_render_ad", google_handleError, google_render_ad);

*A Sikerprogram, nem banki, befektetési vagy biztosítási és nem is pénzügyi szolgáltatás. A sikerprogram egy egyszerű eszköz amely partnerprogram rendszerben segít téged, hogy a szakmát megtanuld segítségül legyen a csapatépítésben és mindezt kamatoztathasd MLM rendszerekben. A sikerprogram egy linktár szolgáltatást nyújt, valamint egy egyszerű többszintes partnerprogramot. Minden illegális tevékenység hirdetése a sikerprogram nevében és linktárjában tilos, mindazon által minden tag egyéni felelőssége, hogy az általa hirdetett weblap ne legyen az adott ország törvényeibe ütköző. Minden MLM rendszer melybe ez az eszköz segít téged regisztrálni és csapatot építeni a sikerprogramtól elkülönített cégként és rendszerként kezelendő. A felsorolt kereseti lehetőség minden partnerünk egyéni lehetősége aktuális fizetést nem jelent, mindaddig, amíg a vállalt felelősségének nem tesz eleget. Az itt tárolt minimális adatmennyiség csak és kizárólag statisztikai célokat szolgál harmadik féllel meg nem osztható. A tárolt email címekre a programokkal kapcsolatos információk fogadására minden feliratkozott fél beleegyezését adja, amennyiben nem, úgy az eszköz használatának jogát a sikerprogram megvonhatja az adott személytől. A kiskorúak védelme érdekében 18 év alatti személy nem vehet részt karrierépítésben mivel a választott MLM cégek nem engedélyezik kiskorúak regisztrációját, kivételt képez ez alól a NexEurope rendszere, melyben vásárolható előregisztrált lefoglalt 'pozíció' így amikor a kiskorú felnő véglegesíthető a regisztráció addig a csapat megmarad. 13 éves kor alatt azonban nemzetközi szabályozás tiltja, bármilyen üzleti tevékenység végzését. Akármelyik országból regisztrálsz is, az innen szerzett jövedelmed adóköteles az adott ország törvényi szabályozásának megfelelően, mint külföldről származó bevételt önadózással illetve adott ország törvényi szabályozása szerint kell elvégezned. Egyeztess könyvelőddel az adózással kapcsolatban. A regisztrációddal ezen szabályozásokat elfogadod és önmagadra nézve kötelezőnek tartod.

http://sikerprogram.net/linkstart-2x2/?ajanlo=1953

Címkék: kereseti lehetőség?

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Régebbi bejegyzések

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu