Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

A WorldVentures Álomutak Klub szolgáltatásáról fontos néhány szót elmondani. Ez a Klub nem egy diszkont szolgáltatás, és nem arról szól, hogy hogyan tudunk valamit a legolcsóbban megvenni, a minőség kárára. 

Nem azt jelenti, hogy ezekre a helyszínekre ne találhatnál olcsóbb szállást, és nem is csökkentett szolgáltatást jelent.
 

Az Álomutak Klub pontosan azt takarja, amit a neve mond. Minden egyes WorldVentures Álomút olyan csodálatos élményeket ad a klubtagoknak, amelyek életre szólóak. 

Az a mondás járja, hogy aki egyszer kipróbálja, az egy életre beleszeret ezekbe az utakba. 

Miért? Mi az, ami különlegessé teszi ezeket az utakat? 

Az, hogy az utak nem csak az alapszolgáltatást tartalmazzák, hanem a luxusszállodai elhelyezésen felül extra szolgáltatások is benne vannak az árban. Tágasabb szobák, teljes wellness és fitness részleg használat, internet, és egyéb olyan lehetőségek, amelyekkel a szervezők odafigyelnek arra, hogy az út igazi élmény legyen. 

Amikor egy úton húsznál több klubtag vesz részt, akkor a vállalat saját Host-ot küld a helyszínre, aki különböző programokat és partikat szervez a klubtagoknak az ottlétük alatt. Azonnali baráti közösség alakul, olyan emberekből, akik tudják, hogy megbízhatnak egymásban, ami nem hátrány a mai világban. 

Itt megtekintheted a videókat azokról az utakról, amiken eddig részt vettünk, és bátorítunk arra, hogy magad is készíts képeket, videót arról az álomútról, amin esetleg részt veszel, és küldd el nekünk, feltesszük a legjobbakat. 

A WorldVentures folyamatos fotóversenyt is futtat, minden álomút után várják azokat a fényképeket, amik legjobban megragadják az álomút élményét. Havonta sorsolnak nyereményeket, és a legjobb képeket közzéteszik. 

Címkék: pénz utazás

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Régebbi bejegyzések

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu