Lehet-e
olcsóbban kihozni a minőséget vagy az olcsó húsnak tényleg mindig híg a leve?
Azt
tudjuk, hogy a robuszta kávé olcsóbban kihozható mert nem annyira igényes,
kevesebb gondozást igényel de ez érződik is az ízében ami miatt az arabica
sokkal népszerűbb!
Azt is tudjuk, hogy Afrikában a szegényebb országokban még
messze nem bio körülmények között terem a kávé, hanem gyakran erős
rovarirtókkal permetezik amiből ha kicsi is benne marad nem lesz egészségünkre!
A felhasználói élmény fokozása érdekében már mi is használunk cookie-kat a Network.hu oldalon.
Az oldal használatával beleegyezel a cookie-k alkalmazásába. További információ: itt.
Ha megisszuk, váljon egészségünkre!
14 éve | 0 hozzászólás
Lehet-e olcsóbban kihozni a minőséget vagy az olcsó húsnak tényleg mindig híg a leve?
Azt tudjuk, hogy a robuszta kávé olcsóbban kihozható mert nem annyira igényes, kevesebb gondozást igényel de ez érződik is az ízében ami miatt az arabica sokkal népszerűbb!
Azt is tudjuk, hogy Afrikában a szegényebb országokban még messze nem bio körülmények között terem a kávé, hanem gyakran erős rovarirtókkal permetezik amiből ha kicsi is benne marad nem lesz egészségünkre!
Címkék:
Tovább