Kis türelmet...
Nagyon szeretjük, csak mi kicsit krémesebben
Fent leírt hozzávalókat összegyúrjuk, 3 egyforma cipóra osztjuk, majd tepsi nagyságúra 37*40 kinyújtjuk és tepsi hátán megsütjük mindegyiket. A tepsit lap első sütésénél olajjal v Rámával lekenjük, liszttel megszórjuk, a többinél nem kell, csak lisztezni.
Pudingokat megfőzzük a tejben, majd kihűtjük. A Rámát áttörjük a porcukorral, én fele fele arányban szoktam fele porcukor fele eritrit cukorral, mi nem nagyon szeretjük a túl édes sütiket. Aki édesen szeretné, az csak cukorral törje át.
Megfelezzük a rámát és a két fajta pudingba elosztjuk fele egyik, fele másik. Összedolgozzuk géppel csomómentesre kihűlt pudingokat és ezzel töltjük a lapokat. Tetejére készíthető csokimáz aki szeretne.
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó cikkek:
Gyümölcsös túrós krémes Zsanette módra