Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

network.hu

Nagyon szeretjük, csak mi kicsit krémesebben 

 

 

Hozzávalók
7-8 adag
  1. 20 dkg teljes kiőrlésű liszt nagyi titkai
  2. 20 dkg sütemény liszt nagyi titkai
  3. 3 evőkanál méz
  4. 1 db tojás (ha kicsi akkor 2)
  5. 10 dkg eritrit vagy cukor
  6. 20 g vaníliás cukor
  7. csipet só
  8. 5 dkg Rama vagy zsír
  9. 1/2 tk szódabikarbóna
  10. 3 evőkanál holland kakaópor
  11. 5-7 evőkanál tej kb. (könnyen gyúrható legyen)
  12. Krém hozzávalói
  13. 80 g vaníliapuding
  14. 5 dl tej
  15. 10 g vaníliás cukor
  16. 80 g puncs puding
  17. 5 dl tej
  18. 10 g vaníliás cukor
  19. 25 dkg Ráma
  20. 20 dkg porcukor
  21. csokimáz
  22. 10 dkg csoki
  23. 2 evőkanál étolaj

 

 

Elkészítés
70 perc
  1. Fent leírt hozzávalókat összegyúrjuk, 3 egyforma cipóra osztjuk, majd tepsi nagyságúra 37*40 kinyújtjuk és tepsi hátán megsütjük mindegyiket. A tepsit lap első sütésénél olajjal v Rámával lekenjük, liszttel megszórjuk, a többinél nem kell, csak lisztezni.

  2. Pudingokat megfőzzük a tejben, majd kihűtjük. A Rámát áttörjük a porcukorral, én fele fele arányban szoktam fele porcukor fele eritrit cukorral, mi nem nagyon szeretjük a túl édes sütiket. Aki édesen szeretné, az csak cukorral törje át.

  3. Megfelezzük a rámát és a két fajta pudingba elosztjuk fele egyik, fele másik. Összedolgozzuk géppel csomómentesre kihűlt pudingokat és ezzel töltjük a lapokat. Tetejére készíthető csokimáz aki szeretne.

 

Címkék: étel -desszertek

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Régebbi bejegyzések

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu