Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Sokaknak már kibírhatlanná vált a márciusig tartó tél.

Sokaknak már elege lett abból, hogy globális felmelegedést hallva még mindig télikabátban kell a munkahelye felé slattyogni a szürke, nedves időben.

Meleg eljövetelével, valahogy a csinos lányok is feltűnnek az utcán sétálgatva lengébb ruhákban.

 

Férfiak sokat elmékednek azon, hogy vajon ezek a szépségek hol lehetnek télen? Titkos bunkerekben, föld alatti barlangrendszerben húzzák meg magukat míg a hideg idő tart, és a legközelebbi nyári kollekciókat tervezik  az elkövetkezendő strand időre?! Hol vagytok olyankor jó csajok?!

Télen csak magábafordult savanyúképű, feketekabátos lehorgasztott fejű nőnemű egyedeket látni...Hol vagytok jó csajok?

 

Ki tudja...?

 

Egy biztos, mint a virágok, ilyenkor a lányok is kinyílnak, és feltűnöbbnél-feltűnöbb (pimaszabbnál-pimaszabb)ruházatot hordanak, hogy "Hé! itt vagyok, engem figyeljetek, én vagyok a legszebb".

Előjöttek a barlangból.

Bájos és mosolyogtató, hogy tavaszra vásárolt ruháikat egyszerre húzzák fel, új cipőjükben bukdácsolnak  a macskaköves úton, és a kirakatokban magukat csodálják meg.

 

Ilyenkor mindig engednek magukba egy kis betekintést: Mély dekoltázs, rövidebb szoknya, feszülő nadrág, kellemes smink, amitől minden férfi szerelmes lesz.

Átok is ez egyben, utcán sétálgatva, elhaladva egy-egy mosolygó gyönyörűség mellett elhaladva mélyeket sóhajtozva, utánafordúlva,hogy "Fene, ez sem lesz a barátnőm!"

 

Mindenesetre, örök hála ezeknek a tüneményeknek, hogy hiúságaikkal megszépítik az (férfi)ember napját. Nincs is jobb, tavasz beköszöntével kitekinteni az ablakon, és lengébben öltözött nevető lányokat nézni.

 

Csók nekik!

 

 

 

U.I.: Télről még annyit, hogy egyre később érkezik, és egyre tovább tart. Lehet, hogy hülye gondolat, de nincs elcseszve ez a naptárrendszer? Nem lehet, hogy az évszakok már jóval előrébb tolódtak, mint ahogy a naptár halad?! 

Ki tudja?

Címkék: divat lányok meleg tavasz

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu