Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

 Egyszer valaki azt kérdezte tőlem, hogy alkalmas arra, hogy szeressék őt, mire elgondolkodtam a válaszokon, hosszasan, alaposan. "Azt hiszem, hogy igen"- mosolyogtam rá bíztatóan válaszul. "Miből gondolod ezt? Tényleg, úgy, igazán gondolod?"- néztél rám könnyes, hitetlen szemekkel. Miből gondolom?

 Sok ember azt hiszi, hogy a szeretet csak egy ember iránt jöhet létre, vagy talán saját magával sosem, pedig ez nem igaz. Mindenki megérdemli és igényli a szeretetet és szerelmet egyaránt, csak máshogy mutatja ki, mint a többiek. Tudom, hogy azok a tinédzserek is vágynak egy kis fikarcnyi szeretetre, akik minden nap azzal a tudattal fekszenek le, hogy holnap mennyi mindent kell még csinálniuk. Vagy azok a felnőttek, akik minden este azon tűnődnek, hogy mikor kerül már rájuk a sor. De még azok is, akik túl vannak terhelve a munkájukkal és nincs idejük másra. Azok az elveszett lelkek, amelyek elfelejtették, hogy milyen az, ha valaki igazán szeret téged, úgy szívből. Minden este ránéznek a telefonjuk kijelzőjére és látják, hogy nem írtak nekik jó éjszakát, nem hívták, nem keresték őt. Igenis fáj, még ha egyedül is szeretsz lenni, mert a valós embereket nem tudja helyettesíteni ezer másik dolog. Azt, akit elvesztettél, nem tudja helyettesíteni más ember vagy más szokás, rendszer, mert még mindig ott a tüske a szívednek egy részén, ami egy kis érintéstől is begyullasztja az egész szívedet. Nem tudja az idő sem teljesen elmúlasztani, mert lehetetlen, ha még emlékszel a hangjára, nevetésére, ölelésére, gondoskodására, és Rá. Ahogy egykor még Veled volt és Együtt töltöttétek a lázas napjaitokat. Ma már csak egy emlék, amire keserédesen gondolsz vissza. 

 Akkor megkérdezem. Ki van ott a férj vagy feleség mellett akinek meghalt a házastársa? Ki van ott a szívtörött tinédzser mellett? Ki van ott a kisgyerek mellett, akinek 7 évesen elváltak a szülei? Ki van ott amellett a gyermek mellett akire egy cseppnyi pillantást se fordítanak a szülei? Ki van ott amellett az ember mellett akit bántanak? Végezetül, ki van ott Mindenki mellett? Van ott valaki? Vagy nincs? Nézz körbe, nyisd ki jól a szemed, vedd észre Őket és utána újra kérdezd meg:

 "Alkalmas vagyok arra, hogy szeressenek? Valaha szerettek engem?"- mert a válasz mindig az lesz, hogy Igen. Alkalmas vagy szeretetre, bárki is legyél, mert mindenkinek jut egy szelet szeretet.

Címkék: egyperces rövid

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Régebbi bejegyzések

Címkék

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu