Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

network.hu

 Az internet széleskörű hozzáférésével új távlatok, új lehetőségek nyíltak meg az felhasználók előtt. Ma már számtalan üzleti tevékenységel találkozunk a világhálón, amely online pénzkereseti lehetőségeket kínál. Az internetes üzletben való részvétel szinte kihagyhatatlan. Az USA-ban ma már szinte elképzelhetetlen, hogy valaki ne legyen részese valamely online üzletnek. Hazánkban az elmúlt néhány hónapban felgyorsultak az események. Egyre több és több nemzetközi és hazai üzleti lehetőségek jelentek meg, amely távmunka lehetőségeket kínálnak. A távmunka programban való részvétel túlnyomó többsége partnerprogramként és hálózatépítésben jelentkezik. Az üzlettulajdonosok bevételik egy részét vissza fordítják azok számára, akik ajánlják saját üzleteiket, termékeiket, szolgáltatásaikat.

Miért érdemes tehát egy internetes üzletben résztveni?

A legnagyobb érv a szabadság. Akkor dolgozol benne amikor van időd, saját magad határozhatod meg a napi munkádat és programjaidat. Nem kell változtatnod a napi civil életeden, meglévő tevékenységeid mellett végezheted. Az üzletek nagyrésze konkrét rendszereszközöket, online fiókokat biztosít számodra, a távmunka programban való részvételedhez. Személyes ajánló kódokat biztosítanak, amellyel felépítheted saját internetes ajánló üzletedet. A legnagyobb és talán legfontosabb érv még az, hogy neked nem kell semmit eladnod, csupán csak csatlakozni az üzlethez néhány ezer forintért, amellyel fenntartják számodra az üzletépítés lehetőségét, és amellyel elvégzik a szükséges adminisztrációkat a bevételeid nyilvántartásához.

Az igazi motivácót az internetes üzletben az jelenti, hogy olyan online bevételeket lehet elérni, néhány hónap alatt, amely általában többszöröse a civil életben végzett munkád által megkeresett egész évi jövedelmednek.

Tehát nincs más dolgod, mint csatlakozni egy online üzlethez, és barátaidnak és ismerőseidnek ajánlani az üzleti lehetőséget távmunkában. Minnél több embernek tudod ajánlani az internetes üzleti lehetőséget, annál nagyobb bevételt érsz el.

Itt a cikk végén ajánlok számotokra egy online pénzkereseti lehetőséget, amely egy hazai hirdetési hálózat által kínál mindenkinek távmunka lehetőséget.

A munka tulajdonképpen abból áll, hogy saját magad szakmai képzettségét, vállalkozásodat, cégedet, üzletedet hirdeted a rendszerben elképesztően alacsony áron, és közben a rendelkezésedre álló eszközök segítségével, saját egyéni hírportált is üzemeltethetsz és hirdethetsz.

Tulajdonképpen a saját egyéni hírportáladat ajánlod az ismerőseidnek, Parnereidnek, amelyen a Te üzleti lehetőségeidet tartalmazzák. Minél sikeresebb vagy, minél több látogatót tudsz meghívni a saját oldaladra, hírportálodra annál nagyobb bevételet szerezhetsz a hirdetési megrendelésekből, amely aTe ajánlókódodon érkezik be.

A hirportálod és a saját hirdetési kódjaid személyes közreműködésed nélkül is pénzt keres számodra.

Ha érdekel a lehetőség, akkor nézd meg az én saját egyéni hírportálomat, és a saját üzleti ajánlatomat tartalmazó profil odalamat a következő elérhetőségeken:

Egyéni hirportálom

Egyéni üzleti profil oldalam


Ha úgy érzed, hogy ez a cikk mások számára is hasznos lehet és lehetőségeket kínálhat, akkor kérlek ajánld tovább itt a network-ön és egyéb más csatornákon.

Üdvözlettel: Nagy Ferenc

Címkék: internetes üzlet tavmunka

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Régebbi bejegyzések

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu