Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

                                             Bemutatkozás

 

 

Mosonmagyaróváron egy bio-centrumot üzemeltettünk melyben egészség megőrző termékek széles választékát kínáltuk családi vállalkozásban. Emellett Hévízen ,Bükön, Zalakaroson Hajdúszoboszlón gyógyszállókban magnetoterápiás termékekről tartottam rendszeresen előadást

  Az elmúlt tíz évben a pulzáló mágnesterápiás készülékek európai fejlesztéseit teszteltem ,amihez  Dr Schéder Ákos főorvos termokamerés vizsgálatokkal  bizonyította az eljárás hatékonyságát. Mára a biorezonanciás készülékek technikája olyan szinten van kifejlesztve, hogy az életfunkciók javítását, a rehabilitációt szinte önállóan képesek elvégezni akár otthonunkban is mellékhatás nélkül. . Egy jó működő elv gyakorlatba történő átültetéséhez szükség van arra hogy a megfelelő kezelési programokat adjam.  Az otthoni használatra kifejlesztett Terramagon pulzáló mágnesterápiás készülék magyarországi bevezetésekor én szerkesztettem a kezelési útmutatót,és tanácsadóként segítek a felhasználóknak. értékesítőknek.  Természetesen az eredményes kezeléshez szükséges hogy otthonunk egészséges és biztonságos legyen. Ezért a lakások műszeres elektromos és elektromágneses terhelésének mérését is végzem.

Emellett az étrend megkerülhetetlen része a terápiának. A táplálkozás korrekciója nélkül nem lesz tartós hatás, ezért egy teljes értékű növényi alapú étrend kiegészítő beiktatásához adok megfelelő tanácsot.

 Talán jól érzékelhető, hogy nem egy csodagép, nem egy mérés nem egy étrend kiegészítő amivel foglalkozom, hanem egy komplex program, mely tartalmazza a XXl.sz technikáját, a fizika legújabb vívmányait és az egyik legősibb és legmagasabb tápanyag energiával bíró élelmiszert az AKTIV ÁRPA CSIRA formulárt.

 Az idei évben még szeretném megismerteni  az érdeklődőket a biorezonanciás elven működő tű nélküli akupunktúrával, és a biorezonancia kozmetikai célú felhasználásával.

 Szakmai napokat szervezek, ahol a téma legkiválóbb külföldi szakemberei segítik az eljárások elsajátítását.

 

 

Címkék:

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Régebbi bejegyzések

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu