Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

 

Manapság a legjobb befektetés az egészségünk megtartása. Az egészségünk network.huhiánya különböző betegségek kialakulásához vezethet, amelyek roppant kellemetlen tüneteket okozhatnak és kezelésük költséges is lehet. Sokan az orvosoktól várnak megoldást a különböző egészségi problémák leküzdésére, noha a legtöbbet mi, saját magunk tehetnénk az egészségünk megőrzése érdekében.

Amennyiben eldöntötte, hogy az optimális egészséghez vezető útra lép, a pirulákkal történő tüneti kezelést, folyamatosan felváltja egy preventív megelőző gondolkodás és gondoskodás. A testünk képes saját magát meggyógyítani, ha figyelünk a jelzéseire és az egyensúlyi állapotok megtartására. Úgy vélem, hogy a levegő vétel után az első és legfontosabb dolog a megfelelő mennyiségű tiszta víz használata. Napjainkban sajnos a környezeti szennyezések hatására már egyre kevesebb áll rendelkezésre belőle, így magunknak kell gondoskodnunk felőle.
http://kohnmonika.blogspot.com/p/igyal-tiszta-vizet.html

Gazdasági szempontból sem utolsó dolog a víztisztító használata a víz előállítása 8 Ft. / liter ezért bizony nem tudunk ásványvizet vásárolni, mert a legolcsóbb még iható víz is 120 Ft. körül van. A víztisztító ára pár hónap alatt megtérül. Mi hárman vagyunk a családban és napi szinten elfogyasztottunk 6 l ásványvizet, ami ugye 720 ft/ nap. Havi szinten 21 600 Ft. éves szinten 259 200 Ft.! Ez a víztisztítóval csak napi szinten 48 ft havi szinten 1440 ft és éves szinten is csak 17 280 ft Egy év alatt ez a kis berendezés mindamellett hogy jó vizet szolgáltat és soha nem fogy ki még 241 920 ft megtakarítást is hozott a családomnak. Nagyon érdemes utána számolni mert megtakarítási szempontból is igencsak megéri megvásárolni.
Biocom
www.biocom-usa.com

Tiszta vizet minden otthonba!

Ha érdekeli ez a jó dolog megmutatom nálatok ti milyen vizet isztok.
Megbeszélünk időpontot.Mónika.

Címkék: víztisztitók.

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Címkék

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu