Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

http://www.youtube.com/watch?v=oEZtfy05S9k

http://kohnmonika.blogspot.com/p/sporolj-gazszamlad-arabol.html


Gáz csökkentés, energia megtakarítás!

10-20% tudjuk csökkenteni a gáz fogyasztást, fele mosóporral moshatsz egy életen át, üzemanyag megtakarítás. Nézd meg a videókat és ha tetszik az ötletünk, segítünk.

Az árlista egyszerű 13 700Ft/db + a gázon szerelési díj lakóhely függő, tőlem lehet beszerezni. Tel: 06-72-228-626
Alkalmazása gázkazánokon!

A készülékek úgy kerültek műszakilag kialakításra, hogy a Magyarországon engedélyezett gázkészülékek mindegyikébe a gázkészülék átalakítása nélkül beszerelhetők. A gázkészülékbe való beszereléshez semmiféle engedélyre nincs szükség, hiszen a gázkészülékben semmilyen jellegű átalakítást vagy megbontást nem kell végezni. Természetesen a műveletet bízzuk szakemberre. A jelen pillanatban használatos Magyar Szabvány szerint a készülék felhasználása jogszerű. Nincs szükség a helyi gázszolgáltató engedélyeire.

A legjobb eredményeket a hagyományos tálcaégős rendszerű gázkazánokon, valamint a nagyon elterjedt gázkonvektorokon sikerült elérnünk. Az eredmény akár 15-23% -ot is elérhet. Ezekben a tüzelőberendezésekben, ahol a gáz keveredése a levegővel egyszerű módon jön létre, a tüzeléstechnikai hatásfok alacsony. Mivel a fizikai beavatkozásunk kifejezetten a jobb porlasztást valósítja meg, ebből eredően egy jobb minőségű égés jön létre, ami több hasznos hőt jelent számunkra. Ehhez kapcsolódóan csökken a berendezések által kibocsátott elégetlen szénhidrogének mennyisége. Ez komoly környezetmegóvást jelent. Ezen felül ugyanezek a módszerek a legkomolyabb tüzeléstechnikai égőfejekhez is adaptálhatók. Több száz kW vagy akár több megawatt nagyságrendnél is nagyon jó eredmények jöttek létre. (3-9%).

network.hu

Címkék:

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Címkék

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu