Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Miről is van szó?

VENDÉG
Egy olyan üzletben vagyok benne (Network Marketing), ahol a saját jólétem másoktól függ (a csapatomtól), ezért a legfontosabbnak az ő sikerüket tekintem. Megteszek mindent amit kell, mégsem jutok előbbre. Mi lehet ennek az oka?

ABRAHAM-HICKS
Van néhány hamis előfeltételezésed a dolgok működésével kapcsolatban. Először is, a jóléted senki mástól nem függ, csak Tőled. Attól, hogy Te hogyan gondolkodsz, milyen rezgéseket bocsátasz ki. Az Univerzum ezekre a rezgésekre válaszként illeszti Hozzád a csapatodat, soha nem fordítva. Nem a csapatod miatt keresel pénzt az üzletedből - a csapatod csupán egy okozat, ami visszaigazolja azt, ahogyan Te az elmédben játszol a gondolatokkal. Persze mindenképp legyél hálás a csapatodért, de azt tudd, hogy nem ők a jóléted okai. Az ok egyedül Te vagy.

A másik dolog... Mit teszel és mit nem... Meg kell értened, hogy az Univerzum soha nem a tetteidre válaszol, hanem az érzéseidre (egész nap erről beszéltünk). Ha Te érzed magadban a jólétet, és erősen sugárzod magadból a jelet, az Univerzum olyan eseményeket, embereket kezd Hozzád irányítani, akik összhangban vannak a benned lüktető rezgésekkel.

A harmadok dolog, amiről szeretnénk beszélni: soha nem vezethetsz olyan embereket, akik nincsenek Veled egy frekvencián, vagy annak közelében. Azt, hogy kiket akarsz vezetni Neked kell eldöntened. Ha viszont embereket akarsz kiemelni a szegénységből, akkor fontos megértened, hogy nem a jólétre vagy hangolódva, hanem valamit próbálsz megelőzni. A figyelmed a segítségnyújtáson van, tehát kiket kezdesz vonzani? Olyan embereket, akiknek szükségük van a Te segítségedre.

Nagyon egyszerű dolgot tanácsolunk: Te magad legyél a jólét és engedd, hogy a körülményeket átrendezze az Univerzum. Ne Te akarj jólétet teremteni mások életében - nem tudsz helyettük rezgéseket kibocsátani. A feladatod, hogy olyan intenzíven és olyan erővel sugározd magadból a jólét frekvenciáit, hogy az Univerzum fogja a jeleidet. Ekkor pedig olyan emberek kezdenek a tapasztalatodba áramolni, akikkel fizikai szinten is megvalósíthatjátok a jólétet. De előbb át kell átérezned a jólétet, a fizikai megvalósulás csak ezek után áramolhat a tapasztalatodba. Ez a sorrend soha nem cserélődik fel, bármit is teszel. Előbb a gondolat, az érzés, majd a fizikai eredmények.

(Megjegyzés: Több Abraham-Hicks anyagból összeszedve)

Címkék: munka?

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu