Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Az FG Xpress PowerStrips

FG XPRESS PowerStrip - e Világ első Hibrid Tapasz Technológiája. 4 év kutatás és fejlesztés eredménye!

A PowerStrip

- egy ultra modern tudományos technológia - a kínai orvoslásban évszázadok óta ismert, használt növények és a jó energia keringésének a kombinációja.

- egy szabadalmaztatott fúziós modern energia és az ősi gyógynövények. Mindenki és minden része a szervezetnek szüksége van energia. ”Ezt a szabadalmaztatott technológiát azért fejlesztettük ki, hogy az emberi test minden sejtjét energiával és nyugalommal töltsük meg.” Dr. Kim 

- ezt az egyedülálló szabadalmaztatott technológiát használ, hogy testét biztonságos távolságból, infravörös energiával lássa el.

- vegyítve van ókori gyógynövényekből, ásványi anyagokból és elemekből (koreai vörös ginzeng, tengeri fitoplankton, ásványi anyagok, ionikus ezüst és germánium) készült készítmény tulajdonságait az úttörő „hullámforma-technológiával” olyan szabadalmaztatott és könnyen alkalmazható termék, melyet a bőrre kell ragasztani.


Használati utasítás

Csak felragasztva lépnek ezek a csúcs modern technológiák izmaiban és szöveteiben működésbe, hogy energiát aktivizáljanak, és egyszerre élénkítsék a fájdalmas területeket, illetve adják vissza teste fiatalságát.

Mindenki használhatja, akinek bármilyen fájdalma van, fáradt, energia vagy alvás hiányban szenved. Minden fogyasztó mindenhol ugyanazt az egységes árat fizeti!


Referencia

11 nemzetközi szabadalom! 2013. júliusában a PowerStrip-et az Egyesült Államokban az FDA első osztályú gyógyító eszköznek nyilvánította. Leggyorsabban növekvő, tőzsdén bejegyzett cégről van szó. Egy terméke van, a világ összes országába küldhető!

Elismerés

 

Bizonyított, igazolhatóan nem csak fájdalmak esetén segítenek, de csökkentik a gyulladásokat, javítják a bőr tónusát, csökkentik a stresszt és a feszültséget, javítják az alvást, élénkítik immunrendszerét, növelik libidóját, javítják energiáját és kedvét, növelik az izomerőt, javítják mentális képességeit, csökkentik az édesség utáni vágyat, és segítik testének méregtelenítését és újra feltöltődését!
http://www.microfirm.fgxpress.com/ 

 

Hívj 0036706174731 (SMS) vagy írj investment@postafiok.hu  privát üzenetet! Visszahívunk !!!

Címkék: az fg xpress powerstrips

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu