Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

2021 januárjaAz újév kezdetén én is beújítottam, mégpedig azzal, hogy létrehozom a Mowelshine facebook oldalát is. Sok szerkesztéssel és másolással, beillesztéssel, de végól sikeresen a helyére kerültek a tartalmak.
Történetek: A korlát két oldalán Rend a lelke Írd újra a tegnapot Tavaszra várva Ki mint vet Teremtés Szenvedélyek mögött Félelmeink árnyékában Kényszercselekvések csapdájában Hierarchikus állapotokMesék: A jég birodalma Medalion melody

2021 Februárja A tél a végéhez közeledett, én pedig haladtam az újabb tartalmakkal. Hogy ne csak írjak, videók is készültek. A paletta egyre színesebbé és vátozatosabbá vált.
Történet: Szent valentinKönyv: Vérvörös rózsakert
MárciusaBeköszöntött a tavasz, bújtak elő a hóvirágok és a krókuszok. Kezdett zöldülni a táj. Egyre csak gyűltek az írásaim, egy egész szép csokor lett már belőlük.
Történetek: Márciusra ébredés Márciusi tennivalók a kertben Gyüjtögetés, kényszer, mánia
Könyv: A szellővel suttogók
ÁprilisaElérkezett az április. Madarak éneke zengte be a tájat, zöldbe borultak a fák, mezők. A csoportokba pedig szépen gyülekeztek a tagok, ami örömmel töltött el. Van értelme, annak, amit teszek. Köszönet érte.
Történetek: áprilisi zuhatag Kacatok a világháló csapdájában Időtlen várakozás Várakozol vagy lépsz a holnapért
Könyv: Megvalósult elgondolásaim Panel és más spektrumok
MájusaA szebbnél szebb virágok nyiladoztak a kertekben, bogarak százával, madarak énekével teltek a májusi napok. Ekkor még nem is sejtettem, hogy egy hónap múlva mivel is rukkolok elő.
Történetek: Zenei lélektiprás Viszonyitások
Könyvek: árnyak Napsugár liget
JúniusaAz emlékek csakúgy jöttek elő, egy régi ismerőseimről is szép dolgokra emlékeztem vissza, el is határoztam, könyvet írok róluk is.
Könyvek: Csodakacaj két nyáron át Kék fény

 

Címkék:

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Régebbi bejegyzések

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu