Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Van, aki kedvtelésből, van, aki szükségszerűségből, de legalább egyszer életében megpróbálkozik lakása ablakait függönyökkel felöltöztetni. Maga a függönyvarrás sokunk számára esetleg megoldhatatlan feladat, de azok szín- és formaterveinek elkészítése, a hozzá való anyagok kiválasztása már kedves és szórakoztató is lehet az otthonát szépíteni vágyóknak.

Ebben a cikkünkben különböző elképzeléseket és megoldásokat igyekszünk bemutatni, és ha valamelyik megoldás esetleg találkozna bár kinek ízlésvilágával, tessék azt nyugodtan felhasználni, de célunk, hogy mindenkit arra buzdítsunk; saját tervei, és elképzelése alapján készítse el otthona függönyeit.

Ha bizonytalannak érezzük magunkat a színek, az anyagok és a minták keverésében, akkor bátran lapozzanak bele magazinunk korábbi írásaiba, mert azokban biztos, hogy segítséget találnak esetleges felmerülő problémáikra.












 
 
 
 



Gyakorlati jó tanács

Ha már határozott elképzelésünk van a függönyünk kinézetéről, rajzoljuk fel az ablakok méretarányos lekicsinyített mását, melyre a mért adatokat és információkat feljegyezzük. A pontos méretfelvétel lesz a munkánk sikerének záloga.
Gondosan tervezzük meg a szerelvényeket, a szerelvények helyét és a rávarrt díszítményeket és ékítéseket (oromdísz, fodor, kikötők, stb.).
Fontos a pontos mérés, a színharmónia és a jó anyag megválasztása!

Az első mérést kövesse mindég egy pontosítás! Inkább mérjünk kétszer, mint vágjunk egyszer! A függöny színét és annak anyagát minden esetben igazítsuk a már meglévő berendezés stílusához, azok színéhez és anyagához, különben a legszebb függöny is diszharmóniát kelthet otthonunk lakberendezésében.

 

www.lakberendezes.hu 

Címkék:

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Régebbi bejegyzések

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu