Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

A pénzkeresés alapvető emberi hibák miatt nem működik a legtöbb embernél!

 

 

Elnézést kérek azoktól, akiket netán megbántok, nem szándékom senkit sem megsérteni, de ha nem ismerjük gyengeségeinket, soha nem tudjuk megváltoztatni a hibáinkat! Tehát legyünk tisztában azzal, mik a hibáink!

 

 

 

Keresd a gyengeségeidet!

 

 

Az én meglátásom szerint két alapvető emberi tulajdonság van, a legtöbb gyengeség ezekre vezethető vissza! Ez az ami sok embert elzár a sikertől! Siker alatt nem csak a csillogást és közismertséget értem. Siker az amikor eléred kitűzött céljaidat!

 

 

Ezzel egy másik gondolat is előkerült: Vannak-e céljaid?

 

 

A két alapvető emberi hiba:

 

A lustaság és a kapzsiság!

 

 

Sokan csak álmodoznak céljaikról ha egyáltalán vannak, a legtöbben még célt sem tűznek ki, így nincs is mit elérjenek. Csak sodródnak az „árral”, kifogásokat keresve saját önigazolásukra, hogy miért ilyen a helyzetük, és tartanak ott ahol.

 

 

Amikor tudjuk, hogy mit szeretnénk és nem teszünk érte semmit, akkor is lusták vagyunk!

 

 

Ha valamit el akarunk érni az csak úgy fog sikerülni, ha kilépünk saját komfort zónánkból és olyat teszünk amit eddig nem tettünk, de közelebb visznek céljainkhoz.

 

 

Vegyünk egy példát, mondjuk a fogyás. Sokan szeretnének lefogyni, minden gyors és könnyű csodára lecsapnak, de a két hét tabletta szedés nem hozott még eredményt számukra.

 

 

A fogyás nem egy ördögi dolog, de tenni kell érte. Minden nap! Változtatni kell étkezési szokásainkon és lehetőleg mozogni hozzá, hogy ne az izmaink elvesztése miatt legyünk könnyebbek. A hamburger, és a sült krumpli mellé hiába iszunk ligth cola-t, attól nem leszünk könnyebbek. Tehát tenni kellene valamit érte, rendszeresen és kitartóan. A fotelban hiába várjuk a csodát.

 

 

Ha nem küzdöttél meg a céljaidért, nem tetted bele a megfelelő munkát, ne reménykedj abban, hogy eléred! Ez mindenre igaz az élet minden területére!

 

 

Kapzsiság alatt a megfelelő idő és energia befektetés nélküli, gyors eredmény utáni vágyat értem!

 

 

Gyorsan akarsz elérni valamit, amiért nem teremted meg a megfelelő befektetést (munka és idő) de várod, hogy annál nagyobb, több eredményed keletkezzen!

 

 

Ez nem fog menni! Az élet nem szerencsejáték, hogy nyersz vagy nem nyersz!

 

 

Idő és energia ráfordítás nélkül igazi eredményre se számíts!

 

 

Senki nem fog helyetted dolgozni azért, hogy te gazdag legyél. Megfelelő tudással az időd értékét növelheted, de energia és /vagy idő befektetése nélkül semmi esélyed, hogy eredményeid legyenek.

 

 

Az emberi kapzsiság kihasználásával lehet az embereket a legjobban rávenni arra, hogy pénzt fizessenek a semmiért! Ezért vigyázz mert ez az emberi gyengeség sokba kerülhet! Pénzért nem lehet jelentősen több eredményt vásárolni! Ha valaki ilyet tud miért is adná el?

 

 

Ha ő teszi bele a pénzt, és a munkát, ő arathatja le a gyümölcsét!

 

 

Ne légy türelmetlen, ne akard a meg nem termelt eredményt mert az csak délibáb, és ennek kergetése közben elmész a sok kisebb, ám de reális eredmény lehetősége mellett, ami feljebb segítene a következő anyagi szintre!

 

 

 

 A siker a pénz sehol nem terem csak úgy!

Minden ilyen ígéret csak ámítás!

 

 

 

Legyen szép napod:

Szűcs János


Címkék:

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Régebbi bejegyzések

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu