Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

FOGYÓKÚRA SZENVEDÉS NÉLKÜL

 

A Bios Life Slim™ egy innovatív termék, amely az elmúlt 30 évben a leginkább figyelemreméltó táplálkozástudományi áttörést hozta a súly és a testzsír kezelésében. Amennyiben a Bios Life Slim™-et az egészséges táplálkozás és az aktív életforma kiegészítőjeként alkalmazzuk, a Bios Life Slim™ a természetes alapú, védett összetevőivel természetes módon segít a testzsír egészséges szinten való tartásában.

Igyon Bios Life Slim-et™ legalább naponta kétszer kiegyensúlyozott, egészséges étrend mellett. Több mozgással a teste hozzászokik ahhoz, hogy a fölösleges zsírt elégesse anélkül, hogy farkasétvágy-hullám vagy olyan szokásos körülmény lépne fel, amelyek más diétás programok és termékek velejárói. Mindezt annak érdekében, hogy ÉN-KÉPE aktív, vonzó és vékony legyen.

A Bios Life Slim™ nem egy diéta; ez egy merőben új életforma! Lépésről lépésre megváltoztatja táplálkozási és mozgási szokásait. Az eredmény: egészséges táplálkozás és több mozgás a mindennapokban. A teste ezáltal megtanulja a zsírt elégetni ahelyett, hogy azt elraktározná. A legtöbb Bios Life Slim™ fogyasztó már az első napokban jobban érzi magát.

  Kép

Kép

 

Bios Life Slim-et közvetlenül fogyasztás előtt keverje bele a folyadékba, és 5-10perccel étkezés előtt igya meg. Min. 2-3 dl vizet vagy más italt használjon, keverje össze a benne a port (ha van keverő pohara vagy kulacsa, akkor abban),  azonnal fogyassza el. NE használjon szénsavas vizet vagy üdítőt, ill. alkoholos italt a Slim készítéséhez!

A termék akkor fejti legjobban a hatását, ha a fő étkezések előtt fogyasztja,  de ha akkor elfelejti,  pótolja minél hamarább! Nagyon fontos, hogy naponta legalább 2 alkalommal fogyassza a Bios Life Slim-et.

Akik eddig drasztikusan szerették volna csökkenteni ruhaméretüket, koleszterin- , triglicerid vagy glükóz-szintjüket, legtöbbször azt tapasztalták, hogy sokkal látványosabb a hatás, ha étkezés előtt nem egy, hanem két zacskóból készítenek italt, méghozzá nem két, hanem naponta három étkezés előtt.

Ha azt tapasztalja, hogy a Bios Life Slim fogyasztásának hatására puffadni kezd, vagy gázképződést észlel, akkor vegye vissza a fogyasztást napi egy zacskóra. Szervezete fokozatosan hozzászokik majd az egészségesen megnövekedett rost bevitelhez, és kb. 2-5 nap elteltével visszaállhat a napi két adagra.

Amikor egy rostszegény étrendhez szokott szervezetben megnő a rostok bevitele, előfordulhat átmeneti hasmenés vagy székrekedés. A kellemetlen hatások enyhítésére ilyen esetekben növelje a folyadék fogyasztást! A rostok sok folyadék jelenlétében fejtik ki jól hatásukat, ezért gondoskodjon róla, hogy naponta legalább 2 liter vizet igyon.

Akik az ún. IBS-tünetegyüttestől szenvednek (irritábilis bél szindróma), azok számára a Bios Life Slim nagy segítséget nyújthat. Számukra az a javaslat, hogy eleinte csak kis adagot fogyasszanak (fél zacskónyit 3 dl vízben feloldva), és ezt a mennyiséget fokozatosan emeljék.Nekik egyéb kiegészítő termékekre is szükségük lehet.

A Bios Life Slim a legtöbb gyógyszerrel együtt nyugodtan fogyasztható, mivel nem ismertek a termék mellékhatásai, illetve kontraindikációk. Ha olyan gyógyszert szed, amelyet étkezéskor kell bevenni, akkor fogyassza a Slim-et is étkezéskor, a gyógyszerrel egy időben. Ha olyan gyógyszert szeds, amelyet éhgyomorra ajánlanak, akkor a gyógyszert egy órával a Slim fogyasztása előtt, vagy utána négy órával szedje be.

Ha koleszterin-csökkentő gyógyszert szed, akkor annak szedését semmiképpen ne hagyja abba! Ha szeretné csökkenteni az előírt sztatin dózist, akkor mindenképpen forduljon orvoshoz. A sztatin bevitel hirtelen csökkenése ugyanis gyakran a koleszterin szint hirtelen megugrásához vezet. A sztatin készítmények és a Bios Life Slim egyidejű fogyasztása módot adhat az orvosnak, hogy csökkentse a gyógyszerszükségletet anélkül, hogy felszökne a koleszterin érték.

Amennyiben cukorbetegségben szenveds, tudnia kell, hogy a Bios Life Slim stabilizálja, illetve javítja a vércukor értéket. Rendszeres ellenőrzéssel kimutatható a csökkenés. Ha ez bekövetkezik, orvosával beszélje meg gyógyszere adagolását.

A Bios Life Slim fogyasztása legalább 3 hónapos elkötelezettséget igényel! Elso idoben étvágya - és a kedvenc ételei iránti sóvárgás - csökkenését fogja tapasztalni, amit a zsírpárnák olvadása követ majd. Ez átlag 2-6 hét alatt lejátszódik, de 3 hónapnál ritkán tart tovább. Fontos megértenie, hogy a Bios Life Slim nem olyasvalami, amit „kipróbál” egy hónapon keresztül. Az előírások betartása nagyon fontos, ami azt jelenti, hogy igya a terméket naponta kétszer, étkezés előtt, 3-4 hónapon keresztül!

 

Címkék: finom fogyas italpor jojo munka pénz slim üzlet

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Régebbi bejegyzések

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu