Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

 

 Napi Ige és gondolat

*****

2013. január 19. szombat

***************************************************************

 Örüljünk és örvendezzünk, és adjunk dicsőséget néki, mert eljött a Bárány menyegzője, és az ő felesége elkészítette magát… (Jelenések 19.7)

 

Csoda az isteni kiválasztás, a Szentlélek hívása Isten országára, mely személyesen megtapasztalt valósága annak, hogy Isten számára fontosak vagyunk és tervébe felvett bennünket. Kijelenti a meghívottak számára, amit tervez, megigazítja a hívőt, a maga igazságába öltözteti, és munkálkodik azon, hogy készen legyen ama napra, melyen mai Igénk szerint találkozik majdan a Menny Vőlegénye, Krisztus, földi menyasszonyával, az Egyházzal. Már ennek megismerése is csoda. A külső jeleket, az utolsó idők jeleit sokan fogják látni. Az armageddoni zűrzavar eljön az egész világra. A jelenések próféciáinak beteljesülése minden ember szeme előtt végbe fog menni, de annak értelmét, végcélját azok látják meg és ismerik fel, akik megkapták hozzá nemcsak a mennyei látást, de a felkészültség szent állapotát is, melynek során szilárdan állhatnak helyükön. Hisszük, hogy ennek a csodának is részesei lehetünk. A felkészítésnek eme csodája megy végbe a napi Igékkel való élésben, minden elmondott imádságban, a gyülekezeti együttesen gyakorolt, az Urat dicsőítő éneklésben, a megélt közösségben. Isten bennünk és értünk munkálkodó felkészítő kegyelme végzi ezt. A mennyben készen van minden, a földön is készíttetik az egyház, mint vőlegénye számára a felékesített menyasszony. (Berencsi Balázs) 

 

 

***************************************************************

A nap gondolata:

Nem az átlagos, nyers élet a szép, hanem a csodálatos lehetőségek, amelyek minden élet mélyén ott szunnyadoznak. (Ravasz László)

 

******************************************************

Imádság:

Uram! Tudatában vagyok kiválasztottságomnak és ez örömmel tölt el. No, meg persze feladatokkal, hogy Neked szolgáljak, Téged dicsérjelek. Köszönöm, hogy kiválasztottál önmagad számára! Áldalak érte! Ámen

Címkék:

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu