Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

 

 

Napi Ige és gondolat

 

*****

2012. december 31. hétfő

***************************************************************

 

És emlékezzél meg az egész útról, amelyen hordozott téged az Úr… (5Mózes 8:2)

 

        Újra eljött az esztendő utolsó napja. Emlékszel még az elsőre? Vagy az első néhányra? Milyen réginek tűnik, pedig még nincs egy éve sem. S milyennek látod az Úr 2012. évét életedben? Miben volt inkább részed: örömben vagy bánatban, boldogságban vagy szomorúságban? Bizonyára az előbb elsoroltak mindegyikéből jutott neked. De észrevetted-e, hogy az Úr vezetni kívánt? Engedted, hogy vezessen, vagy mentél a saját fejed után?

       Ma érdemes egy picit visszanéznünk, nekünk hívő embereknek. Amikor mi ilyet teszünk, akkor mindig hálaadás van bennünk. Mindeddig megsegített bennünket az Úr. Átvezetett gondhegyeken, problémadombokon, mert Ő nagyobb és hatalmasabb ezeknél is. Maradj az Úr közelében és kérd vezetését életedre ezután is!

***************************************************************

 

A nap gondolata:

 

 A hitetlen ember az áldások özönében is folyton zúgolódik, a hívő lélek pedig a legsúlyosabb csapások alatt is talál okot a hálaadásra.

******************************************************

 

Imádság:

 

Uram! Magasztallak az idei évért is. Sok áldásodat vettem el, köszönöm Neked. Miképpen azt is, hogy mindeddig megsegítettél. Hálaadás van bennem akkor is, ha voltak veszteségeim, ha sok minden másképpen alakult, mint ahogyan én szerettem volna. Meglett a Te akaratod és az a legjobb. Nekem is. Köszönöm Uram! Ámen

Címkék:

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu