Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

 

 

Napi Ige és gondolat

 

*****

2012. december 26. szerda 

***************************************************************

 

 Mivel azonban kijelentést kaptak álomban, hogy ne menjenek vissza Heródeshez, más úton tértek vissza hazájukba. (Mt 2:12)

 

 

A napkeleti bölcsek más úton tértek vissza hazájukba miután találkoztak Jézussal és kijelentést kaptak az Úrtól. Számomra az a kérdés, hogy egy-egy karácsony után más utakat járunk-e, mint előtte tettük? Tudunk-e veszekedések helyett békésen beszélgetni akkor is, ha a véleményünk nem egyezik meg? Több türelem jellemez-e bennünket szeretteink és embertársaink felé? Fel tudunk-e mutatni több örömöt, melyet az Úrban és az Úrtól kaptunk? Vagy nem változik semmi? Elmúlik karácsony és úgy élünk mintha nem történt volna velünk és bennünk semmi? Szakíts pár percet arra így az ünnep 2. napján, hogy értékeld ki: mennyit jelent neked a karácsony? Hiszem, ha sikerült találkoznod az élő Krisztussal és le tudtál borulni előtte, akkor valami változik benned, s ha benned megváltozik valami általa, akkor ezt mások is észreveszik. Keresd és fogadd el az Úrtól jövő áldásokat és légy ezeknek továbbadója!

***************************************************************

A nap gondolata:

 

 Amikor Isten be akart mutatkozni, akkor mindent kizárt, ami lenyűgözhetett volna minket. Gyermekként jött közénk, csecsemőnek, ártatlan lénynek, törékenynek, kiszolgáltatottnak… Keresztre akasztotta hatalmát, hogy senki ne menjen hozzá érdekből vagy félelemből. Ne várjatok semmi mást Istentől, csak azt, hogy szeressen és tanítson meg minket is szeretni. (L. Evely)

******************************************************

Imádság:

 

Uram! Köszönöm az idei karácsony ünnepét! Hálás vagyok Krisztusért, akiért ünnep van, és akivel együtt ünnepelhetek. Köszönöm szeretteimet is, akik mellettem vannak, akikkel bekapcsolódhattam a karácsony ünneplésébe. Szeretnék más emberként járni ezután, olyan emberként, aki találkozott az Üdvözítővel és elkötelezte magát az Ő szolgálatára. Ámen

 

 

Címkék:

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu