Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

 

Napi Ige és gondolat

 

*****

2012. december 25. kedd

***************************************************************

 

 Bementek a házba, meglátták a gyermeket ... és leborulva imádták őt. Kinyitották kincses ládáikat, és ajándékokat adtak neki: aranyat, tömjént és mirhát. (Mt 2:11)

 

A karácsony nem más, mint Isten minden emberi képzeletet felülmúló szeretete. Egyszülött fiát, Jézust adta mindnyájunknak, személyválogatás nélkül. A legdrágábbat adta, amit csak adhatott. Hogyan tudunk erre válaszolni? Mit lépünk erre? A napkeleti bölcsek hosszú utat tettek meg azért, hogy Jézust lássák és leborulva imádják őt, ajándékaikat pedig őszinte örömmel vitték el neki. Nekünk sikerül ma Jézussal találkozni? Kimozdulunk szobánk melegéből, elindulunk Isten háza felé, hogy a gyülekezet közösségében együtt boruljunk Megváltónk elé? Milyen ajándékot viszünk neki? A szívednek örül a legjobban. Bármit hordozol is benne, vidd elé, és kérd Őt arra, hogy legyen Ura és parancsolója. Ha ezt megteszed, nem fogsz üres kézzel, üres szívvel otthonodba térni, mert Ő veled tart és megáld. Lehet, hogy ez már régen megtörtént veled. Ha így van, akkor pedig adj hálát érte újra, és köszönd meg mennyei Atyádnak, hogy így szeret téged is. Legyen Krisztussal eltöltött, áldott karácsonyod!

***************************************************************

A nap gondolata:

 

Ma a legnagyobb bűn az emberek absztrakt szeretete, a személytelen szeretet azok iránt, akik valahol a távolban vannak. Olyan könnyű azokat az embereket szeretni, akiket nem ismerünk, akikkel sohasem találkozunk! Hisz akkor nincs szükségünk áldozat hozatalára, s emellett olyan elégedettek vagyunk magunkkal! Így csaljuk meg a lelkiismeretet. Nem! Azt a felebarátot szeresd, akivel együtt élsz, s aki terhedre van! (Tolsztoj)

******************************************************

Imádság:

 

Jézusom! Köszönöm, hogy benned nem a kis Jézuskát, hanem a hatalmas Üdvözítőt, a Megváltót láthatom meg. Leborulok előtted és hozom a szívemet, hogy Te formáld át, Te alakítsd olyanná, amilyenné szeretnéd, hogy legyen. Hálás vagyok a Benned kapott ajándékokért! Téged dicsőítve szeretnék élni nemcsak az idei ünnepen! Ámen

Címkék:

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu