Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Mindegyikünkben vannak kérdések, amelyekre nem tudjuk a választ. A lelkünk elme része, a megértésünk még véges … Tudom, hogy eljön majd az az 'idő', amikor majd "Isten lesz minden mindenben" - akkor nem lesz gond a megértésünkkel sem, s bizonyos, hogy megválaszolatlan kérdések sem lesznek bennünk.
De addig is tudom, hogy
egy olyan Istenben bízok, egy olyan Istenben hiszek, akié Minden Bölcsesség, Övé a Tanács, Ő mindent tud, mindent ismer - és ráadásul, Ő az én Mennyei Apám és szeret engem.

 

Vannak próbák, gyötrődések, szenvedések - akár egy-egy ígéretnek itt a látható fizikai világban való el nem érése -, amelyekről azt mondja az Úr:
1.Kor.15,19
"Ha csak ebben az életben reménykedünk a Krisztusban, minden embernél nyomorultabbak, szánalmasabbak vagyunk."
2.Kor.4,17-18 "Mert a mi rövid ideid tartó könnyű szenvedésünk igen-igen nagy és örök dicsőséget szerez nekünk; Azért, mert nem a láthatókra nézünk, hanem a láthatatlanokra; mert a láthatók ideig valók, a láthatatlanok pedig örökkévalók."
A szükségek, a hiány átélése, a nyomorúságok, szenvedések egy módon nyernek értelmet: HA A LÁTHATATLANOKRA NÉZÜNK - de akkor nem csak értelmet nyernek, hanem örök dicsőséget is szereznek!

 

Sok keresztény (főleg, amióta a Szent Szellem újra megelevenítette az Eklézsia nagy része számára a kézzel fogható áldások ígéreteit és az azokba vetett hitet) gyakran - és sajnos legtöbbször - a fizikai érzékszerveinkkel megtapasztalható, anyagi világban átélhető áldásokért küzdünk: gyógyulás, anyagi áldás, egy férjért vagy éppen feleségért, gyerekáldásért, egy jó munkahelyért, fizetésemelésért, adósságokból való kijövetelért, egy bicikliért, vagy éppen autóért, stb.

 

De a mi elhívásunk MENNYEI elhívás:
Zsid.3,1 "Azért szent testvéreim, mennyei elhívásnak részesei, figyelmezzetek, a mi vallásunknak apostolára és főpapjára, Krisztus Jézusra."
A mi hazánk, a mi állampolgárságunk is MENNYEI:
Fil.3,20 "A mi igazi hazánk - melynek mi polgárai vagyunk - azonban a Menny. Szabadítónkat, az Úr Jézus Krisztust is a Mennyből várjuk: onnan fog visszajönni."
A mi örökségünk is MENNYEI, ott van eltéve számunkra:
1.Pét.1,4-5 "Romolhatatlan, szeplőtelen és hervadhatatlan örökségre, amely a Mennyekben van fenntartva számunkra, 5  Akiket Isten hatalma őriz hit által az üdvösségre, amely készen van, hogy az utolsó időben nyilvánvalóvá legyen."

 

Országos 21 Napos Ima és Böjt Időszak második hetében vagyunk. Az érzékszerveink már kezdenek kifinomodni … (nem csak a különböző illatokra …) Az Úr ezekben az ima és böjti napokban újraélesít bennünket, hogy még inkább megelevenedjen számunkra a MENNYEI, a láthatatlan, az örökkévaló.

 

Nyissa meg az Úr még inkább számunkra ezekben a napokban az Ő jelenlétének fenségét, tisztaságát, szentségét, dicsőségét - adjon bepillantást a MENNYBE, a mennyei trón körül folyó eseményekbe, a szellemben folyó imádásba.

 

Örömteli, győztes, mennyei látással teli napokat!
szeretettel
Pali

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

idemásolom a gyülekezetünk által is használt 2. ima és böjti hétre szóló imalistát:

-------------------------------------------
8. nap - A Krisztus nélkül élők

 

Bibliarészek
" Lukács 19,10
" Lukács 15,1-31
Imafókusz
" Gondolj azokra az emberekre, akiket Isten az életedbe helyezett, és akik jelenleg nem ismerik Krisztust Urukként és Megváltójukként. Imádkozz értük név szerint, és szánd oda magad, hogy az ő üdvösségük az imaéleted rendszeres részévé váljon.
" Imádkozz, hogy a helyi gyülekezeted tagjaiban növekedjen a szeretet és a szenvedély az elveszettek iránt, és hogy a helyi gyülekezeted egy olyan hely legyen, ahol az emberek rendszeresen megtalálják az új életet Krisztusban.

 

9. nap - Tanítványság

 

Bibliarészek
" Máté 28,19-20
" Márk 3,13-18
Imafókusz
" Imádkozz a helyi gyülekezetedért, hogy elkezdődjön egy olyan új struktúra felállítása, ami elősegíti a tanítványképzést.
" Imádkozz, hogy a helyi gyülekezetben mindannyian továbbra is az Úr Jézus Krisztus képmására változzunk.

 

10. nap - Vezetés

 

Bibliarészek
" 1.Thesszalonika 5,12-13
" Kolosse 1,9-11
" Efezus 1,15-23
Imafókusz
" Kérd Isten kegyelmét, áldását és oltalmát a helyi gyülekezeted vezetőire (név szerint imádkozz értük).
" Kérd Istent, hogy áldja meg a vezetőket a kormányzási, szolgálati, vezetői tekintély és hatalom különböző szolgálati területeken való delegálásában a Szent Szellem vezetése szerint, világosságban.
" Imádkozz a helyi gyülekezeted vezetőinek egymás közötti kapcsolataiért, harmóniáért.
" További imatémákért a gyülekezet vezetőivel kapcsolatban olvasd el a "Hogyan imádkozzak a pásztoromért" útmutatót, amit a Hírlevél másik oldalán találhatsz meg.

 

11. nap - A helyi gyülekezet és az egész magyarországi eklézsia-rész növekedése

Bibliarészek
" Ap.Csel.11,19-30
" Efez.4,11-16
Imafókusz
" Az Úr adjon bölcsességet, nyitott szívet a testvéreknek, szolgálóknak, hogy minden döntésre jutott és megtért személy be is épüljön a helyi gyülekezetekbe, és valóságosan tanítvánnyá is váljon.
" Isteni bölcsességgel, felelősséggel, megfelelően tudjuk kezelni mindazokat, akiket Ő ránk bízott.
" Imádkozz a városodban és az egész országban levő különböző hitgyakorlatú, különböző irányzatú gyülekezetek, felekezetek, gyülekezethálózatok szeretetben, egymás megbecsülésében, kölcsönös tiszteletadásban való együttmunkálkodásáért.
" Imádkozzunk, hogy minden féle szolgálati ajándék által tudjon épülni a helyi gyülekezeted, a városodban, településeden levő többi gyülekezet és az egész magyarországi eklézsia-rész is.

 

12. nap - Evangélium hirdetése, új gyülekezetek alapítása, bel- és külmisszió

Bibliarészek
" Ap.Csel.1,8
Imafókusz
" Imádkozzunk evangélistákért - a társadalom minden egyes területét érjék el
" Az evangélium hirdetéséhez megfelelő anyagi forrásokért, fedezetért
" A jelen kor minden technikai eszközén és csatornáján keresztül terjedjen Isten Királyságának örömhíre
" A média különböző csatornáin keresztül is terjedjen Isten Élő Beszéde
" Eddig még nem keresztények megtérése által jöjjenek létre új, a Szent Szellem szabadságának tömlőjében működő gyülekezetek.
" A helyi gyülekezetek legyenek kiküldő, 'Antiókhiai' gyülekezetek
" Legyen Magyarország Európa 'kenyeres kosara' - fizikai és szellemi szinten is

 

13. nap - Családok

Bibliarészek
" Zsidók 13,4
" Zsoltárok 127
Imafókusz
" Imádkozz a környezetedben levő házasságokért, a sajátodat is beleértve. Kérd Isten oltalmát ezekre a házasságokra, és hogy mindegyik házasság olyanná váljon, amilyenné Isten akarja formálni.
" További imatémákért a családokkal kapcsolatban olvasd el az "Imák az erős és szeretetteljes házasságokért" útmutatót, amit az információs táblánál találsz meg.

 

14. nap - Épüljön fel egyre több helyen az országban 'Dávid Sátora'

Bibliarészek
" Ap.csel.15,16-18
" Ézsa.55,10-11
" Ezék.47,9
" Apcsel.4,24. és 30-31
Imafókusz
" Imádkozz, hogy a városodban, a térségedben, az országban is épüljenek fel 'Dávid Sátora'-helyek, ahol szellemben és igazságban imádják az Urat teljes odaszánással, szenvedélyes szeretettel
" Szent Szellem ereje, kenete, öröme áradjon ki ezekről a helyekről, teljenek meg a hívők mennyei erővel és hatalommal
" Bátorodjanak fel a hívők a Szent Szellem által, és hirdessék bátran az evangéliumot, s az Úr pedig tegyen bizonyságot a prédikált szó mellett jelekkel és csodákkal - az Ő dicsőségére
" Sokasodjanak a magyar eklézsia-részben az egész társadalmat átformáló prófétai kijelentések, és szólják, hirdessék, vallják meg ezeket egyre többen külön-külön is a hívők, és testületileg, közösen is gyülekezetek, vezetők.

 

----------------------------------------------------------

 

Imameghallgatásokkal, hitbeli győzelmekkel, jelekkel és csodákkal teli napokat!
szeretettel
Pali


Nemes Pál
Dávid Sátora Gyülekezet
Istentiszteletek: vasárnap 15:00 órától
8000 Székesfehérvár, Nyárfa u.14.
LEHETŐSÉGEK HÁZA
www.radiosansz.hu

 

Címkék:

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu