Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Meguntad a sok nyomorúságot, és nem látod a kiutat?

 

2013. január 21-én indul második alkalommal a nagysikerű online Bibliaiskola.

Ha már meguntad a sok nyomorúságot, és nem látod a kiutat, akkor ismerd meg Isten tervét veled kapcsolatosan. Ő nem leli örömét a te nyomorgatásodban, meg akar szabadítani, de tőled is függ, hogy elfogadod, vagy nem.

Válaszd a bővelkedő életet minden téren.

Mindenki részt vehet, vallási hovatartozás nélkül.

Heti egy óra szükséges a tanulmányokhoz.

Teljesen ingyenes képzés.

 

 Egy rövid tájékoztató a Bibliaiskoláról:

 

·  Célja, bemutatni az Isten feltétel nélküli szeretetét, megváltásunkat Jézus Krisztus által, és az ebből eredő kegyelmi ajándékokat/ áldásokat/ hatalmat szellemi  és fizikai síkon egyaránt. Úgyszintén még jobban megismerni az Ige által magát az Atyát, és akit elküldött a mi Urunk Jézus Krisztust. A résztvevő szellemi épülése. "Nem az az igazán szegény, akinek semmije sincsen, hanem az, akinek mindene megvan, de ellopták tőle ennek az ismeretét. Koldus vagy egy arany mezőn.."

·  Az oktatás pillanatnyilag 3 szintből áll, mindenik szint 16 leckét tartalmaz, írott(pdf,word) és audio(mp3) formátumban találhatóak az anyagok.

·  Minden lecke után van egy kérdőív, amely által ellenőrizheti a  tudását, és miután kitöltötte, visszaküldi e-mailben javítás céljából. Nincs időkorlát...mindenki a saját képessége és időbeosztása szerint csinálhatja, de általában minden leckéhez egy fél óra-óra...bőven elegendő.

·  Mindenki részt vehet, vallási hovatartozása nélkül (katolikus, református, unitárius, evangélista stb.), mert nem teológia eszmefuttatások lesznek. Tiszteletben tartjuk mindenki meggyőződését, nem bocsátkozunk teológiai vitákba. Szeretettel fogadunk minden kérdést, észrevételt és segítség kérést, persze amire fogunk is válaszolni. 

·  Aki szeretne videó kamera kapcsolat formában  is konzultálni, annak lehetséges lesz Skype-on vagy Yahoo Messengeren is, kérésre elküldjük az azonosítóinkat. 

·  Amire szüksége lesz a tanulmányok folytatásához azok a következők: számítógép, fejhallgató vagy kisméretű hangfalak, Biblia (amilyennel rendelkezik, vagy beszerez).

·  Teljesen ingyenes képzés.

 

Beiratkozás emailben: csikibibliasuli@gmail.com

Szeretettel várunk.

Címkék:

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu