Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

 

 

Kire nézel?

 

„De ne annak örüljetek, hogy a lelkek engedelmeskednek nektek, inkább annak örüljetek, hogy a nevetek fel van írva a mennyben.” (Lukács 10:20)

Sohasem kaptunk utasítást arra, hogy szerezzünk kisdoktori fokozatot démonológiából, ennek ellenére némelyek abnormális mértékben összpontosítanak Sátánra és tevékenységére. Ez valójában elősegíti a démoni tevékenységet, Sátán eszközévé válik, melyet azután ellenükre használ. Ahogy Pál mondja, ne legyünk tudatlanok Sátán eszközeivel kapcsolatban; tudnunk kell Sátán és démonjai létezéséről, és fel kell ismernünk a tevékenységüket, de figyelmünk középpontjába az Urat kell állítanunk. Némelyek oly mértékben túlzásba estek a szellemi háborúval kapcsolatban, hogy gyakorlatilag több időt szentelnek az ördöggel való beszélgetésre, mint az Úrral való közösségre. Ez nagyon nincs így jól!

A legjobb védekezés az ördög ellen, ha annyira Isten központúak vagyunk, hogy egyáltalán nem adunk helyet Sátánnak. Azok, akik különösen érzékenyek az ördög jelenlétére, ezt általában az Úr jelenlétére való érzékenység rovására teszik. Dávid mondta: “Ha a mennybe szállnék, ott vagy, ha a holtak hazájában feküdnék le, te ott is ott vagy” (Zsoltárok 139:8). Bármikor, amikor jelen van Sátán elnyomása, az Úr jelenléte is ott van. (Zsidó 13:5.) A kérdés csak az, hogy melyikre fókuszálunk. Az ördögre való fókuszálás egy ördögi trükk.

A keresztény életre való képességünk Jézus Krisztusban található. Nem saját képességeink tesznek erőssé bennünket, hanem a Számára való rendelkezésre állásunk az, ami képessé tesz bennünket.

Pál szerint, “mert amikor erőtlen vagyok, akkor vagyok erős. ” (2. Korinthus 12:10.) Ezzel Pál azt mondta, hogy amikor felismerte a képtelenségét és az Úr erejére támaszkodott, ez volt az a pont, amikor az Úr ereje kiáradt rajta keresztül. MINDENT MEGTEHETÜNK KRISZTUSSAL!

 

Andrew Wommack

 

Címkék:

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu