Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

 

Isten szeretetének sáfárai

 

Így szólt hozzájuk: “Az aratnivaló sok, de a munkás kevés, kérjétek tehát az aratás Urát, hogy küldjön munkásokat az aratásába. (Lukács 10:2)

Általában azt gondoljuk, hogy az evangélista az, akiben szenvedély van arra, hogy az Úrhoz vezessen embereket.. Azonban minden hívőnek rendelkeznie kellene a lelkek iránti szenvedéllyel. Amikor bemutatjuk, az evangéliumot nem pusztán egy elméletet mutatunk be Istenről, hanem azt, ahogy Ő az emberiséggel ténylegesen bánik az Ige kijelentése szerint. Az igazság végső tanúbizonysága maga a testileg feltámadott Jézus. Ami Jézust a teória birodalmából a valóság birodalmába hozza, az pedig személyes bizonyságunk Jézus valóságáról, aki saját életünkön keresztül, élő módon nyilvánul meg.

A korai keresztények Jézus szeretetét intim és életet átformáló módon tapasztalták meg. Ez motiválta őket arra, hogy megismertessék az Evangéliumot az akkor ismert világgal, sokkal inkább, mint az óta bármely más keresztény generáció. Nem rendelkeztek azokkal az előnyökkel, melyeket modern technológiáink kínálnak, de rendelkeztek azzal az előnnyel, hogy telve voltak Krisztus szeretetével. Krisztus szeretetének megtapasztalása azt eredményezi, hogy betelünk Isten teljességével (Efézus 3:19) és ez olyan tanúságtevővé tesz bennünket, aminek nem tud ellenállni a világ.

Manapság az egyházak az evangelizációs technikákat, vagy a szellemi harcot hangsúlyozzák. Az embereket bűntudaton vagy a büntetéstől való félelmen keresztül motiváljuk a tanúságtevésre. Evangelizációnk jó része éppoly halott és hatástalan, mint azok a kultuszok, amelyek az emberek ajtaján kopogtatnak és próbálják rábeszélni őket a gondolkodásuk megváltoztatására.

A korai keresztényeknek azért volt sokkal nagyobb befolyásuk a világra, mert Isten szeretetével voltak tele és ez motiválta őket. Nekünk is erre van szükségünk! Amikor Pállal együtt azt tudjuk mondani, hogy Krisztus szeretete szorongat bennünket, akkor hatást fogunk gyakorolni a világra az Úrért.

Nem tudsz olyat odaadni, amivel magad sem rendelkezel. Személyesen, tapasztalatból kell ismernünk Krisztus szeretetét, mielőtt megpróbáljuk megosztani másokkal.

 

Andrew Wommack

Címkék:

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu