Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

 

Amikor mozog a halott

 

 

Ekkor megkérdezték tőle: “Mit tegyünk, hogy Istennek tetsző dolgokat cselekedjünk?” (János 6:28)

A történelem során az emberiség folyamatosan kereste annak módját, hogy Istennek tetsző módon cselekedjen. Minden ember rendelkezik Isten valóságának ismeretével a belsőjében (Róma 1:18-20.), és azzal a vággyal is, hogy helyes viszonyban legyen Vele. Azonban – ahogy ezek a zsidók is – csak kevesen értettek egyet az Úrral abban, hogy milyen módon érhetik el ezt. Hajlandóak voltak arra, hogy valamit megcselekedjenek üdvösségük érdekében,  de nem voltak hajlandóak arra, hogy alárendeljék az életüket Jézusnak, mint Úrnak és elfogadják Tőle az üdvösség ajándékát .

Ez az egyik alapvető különbség a kereszténység és a világ vallásai között. A vallás hajlandó áldozatokat hozni azért, hogy elnyerje a helyes kapcsolatot Istennel, ám a kereszténység elismeri teljes képtelenségünket arra, hogy valaha is elegendő jót cselekedhetünk saját megmentésünk érdekében, ezért hitre és bizalomra szólít fel abban, amit Jézus tett értünk.

Senki sem érdemli meg az üdvösséget! Nem érdemelhető ki azokkal a cselekedetekkel, amelyeket a Biblia “holt cselekedeteknek” nevez. (Zsidó 6:1; 9:14.) A holt cselekedetek magában foglalják az összes vallásos cselekedetet, a jó tetteket, vagy adományokat, melyeket azért tesznek, hogy Isten előtt igazolják magukat az emberek. Csak az Isten iránti hit és amit Jézus által tett – ez az egyetlen módja az üdvösség ingyen ajándékának elfogadásához. Csak annyit kér tőlünk, hogy higgyünk.

 

 

Andrew Wommack

Címkék:

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu