Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Olcsó konténeres sittszállítás XVII. kerület régiójában konténer rendelés, akár 1 órán belül 06 30 944-3839! Konténer XVII. kerület ügyfélszolgálat: 06 30 944-3839 (7:00 és 20:00 óra között, minden nap) sitt konténer rendelés XVII. kerület Pénztárcakímélő konténeres sittszállítás XVII. kerület környékén rögtön tudunk indulni, akár hétvégén is, a legkisebb konténertől a legnagyobbig: 06 30 944-3839! Ezért válasszon minket a sitt konténeres elszállításához:

  1. Szolgáltatásainkat rejtett költségek nélkül nyújtjuk, nem kell tartania borsos munkadíjtól!
  2. Szinte bármikor hívhat minket, reggeltől estig, konténeres szállítás ünnepnapon is!
  3. Nem kell szétválogatnia a szemetet, rakhatja a konténerbe ömlesztve is!
  4. A konténert nagyon rövid időn belül ki tudjuk szállítani!
  5. Több évtizedes tapasztalatunk van, részletesen ismerjük ügyfeleink kívánságait!
  6. Nem kívánunk Önön meggazdagodni, azt szeretnénk, ha boldog lenne, és ajánlana minket a barátainak is!

Pénztárcabarát konténeres hulladékszállítás XVII. kerület régiójában 100%-os ügyfél-elégedettséggel. XVII. kerület környékén akár 1 órán belül megjelenünk az üres konténerrel, vagy hogy elszállítsuk a tele konténert. Hívjon minket, ha korrekt partnerre van szüksége, és ha nem mindegy Önnek, hogy kit enged be a területére (30)-944 3839! Az alábbi kép megérintésével közvetlenül hívhat minket érintőképernyős telefonról! konténer rendelés telefonszám XVII. kerület Szokásos kérdések a konténeres sittszállítással kapcsolatban

  1. Mekkora konténer kell? Az esetek 70-80%-ában beigazolódik, hogy az előre becsült konténerméret kicsinek bizonyul. Az újabb konténer rendelése szükségtelenül teszi borsosabbá a konténeres hulladékszállítást. Ezért azt javasoljuk, hogy inkább valamivel nagyobb konténert rendeljen, mint ahogy elsőre tűnt.
  2. Milyen típusú hulladékokat lehet elvitetni? Veszélyes hulladék kivételével szinte akármilyen hulladékot, részletes információkat a konténer forródróton kaphat: 06-30-944-3839.
  3. Vegyesen is lehet rakni a különböző sittet, hulladékot? Igen, keverve is lehet rakodni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékválogató gép szétválogatja a konténerek tartalmát.
  4. Mennyi ideig tarthatom magamnál a konténert megrakás végett? A konténer a rendelést követően előfordulhat, hogy 7 napig is Önnél maradhat anélkül, hogy ezért fizetnie kellene. A további feltételekről kérjük, egyeztessen a munkatársunkkal.
  5. Munkaszüneti napon is lehet rendelni konténert? Igen, XVII. kerület övezetében ilyenkor is hívhat minket nyugodtan, és ki is szállítjuk a kért konténert. Folyamatosan bővülő, pillanatnyilag több mint 400 konténerből és 18 konténeres autóból álló arzenálunk folyamatosan igénybe vehető.
  6. Kell-e engedély a konténer utcai lepakolásához? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai lerakásához. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség ilyenre.
  7. Minimális mennyiségű hulladékot is szállítanak? Igen, ha egészen kis mennyiségű hulladékot szeretne elszállíttatni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal megoldjuk ezt.
  8. Saját teherautón is be lehet vinni az önök telephelyére a hulladékot?Igen, munkatársaink fogadják az Ön által behozott hulladékot is.

Akciós konténeres sittszállítás XVII. kerület övezetében hétvégén is, a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténerig elérhető: 06-30-944-3839! Konténer áraink tájékoztató jellegűek, nem minősülnek ajánlattételnek. Konkrét ajánlatkérés, illetve rendelés esetén kérjük, minden esetben kérjen egyedi igényeire szabott árajánlatot telefonon vagy e-mailben központi ügyfélszolgálatunktól! konténer rendelés hétvégén XVII. kerület Ipari hulladék elvitele XVII. kerület környékéről – hulladékudvar Konténer bérlés XVII. kerület, hulladék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladéklerakónkba, szemetes konténer bérlés XVII. kerület +36 30 944 3839. Évente mintegy 150 ezer tonna mennyiségű hulladékot (pl. zöldhulladék, építési hulladék) befogadó, válogató és a megfelelő újrahasznosító telepekre küldő szeméttelepünk lakossági hulladékudvarként működik Budapest Régiakadémiatelepén, saját maga is behozhatja hulladékudvarunkba a hulladékot például kisteherautón. Leszámítva a veszélyes és a háztartási hulladékot gyakorlatilag bármilyen hulladékot fogadunk a 1172 Budapest, Vidor u. 7. szám alatti, könnyedén megközelíthető szemétlerakónkban. A hulladékválogató hely nyitvatartása: Hétfő-péntek: 07:00 – 17:00 Szombat: 07:00 – 15:00 Vasárnap: Zárva Megjegyzés: telephelyünkre csak nyitvatartási időben lehet szemetet leadni, telefonon viszont naponta 7 órától 21 óráig állunk rendelkezésére. Miért érdemes minket hívnia építési törmelék elszállítására XVII. kerület vonzáskörzetében?

  1. A weboldal készítésének idején 15 konténerszállító járművel és több, mint 500 tároló konténerrel rendelkezünk. Ez az Ön szempontjából azért fontos, mert sokféle konténerméret közül választhat, és rövid időn belül ki is tudjuk vinni Önnek (cégünk a terjeszkedését visszatérő vevőinek köszönheti, tekintve eleinte csak egyetlen konténeres autónk és 5 szemetes konténerünk volt).
  2. Az építési konténer megrendelését követő néhány órán belül, de maximum 24 óra alatt kiszállítjuk a megrendelt építési konténert.
  3. A szemetes konténer a szemét pakolása céljából akár 1 hétig is felár nélkül Önnél maradhat.
  4. A szemétszállító vállalkozások többségénél a kerti hulladékot külön tároló konténerbe kell raknia. Figyelembe véve, hogy telephelyünkön saját hulladékválogatóval rendelkezünk, ezért Önnek nem kell a szemét válogatásával bajlódnia, és nem kell emiatt plusz konténert rendelnie.
  5. Igazodunk az Ön időbeosztásához, szombaton (ünnepnapon) is felvesszük megrendelését.
  6. Számítógépes rendszerünkkel percre lebontva nyomon követjük a szemétszállítás útját.
  7. XVII. kerület egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.
  8. Amennyiben több alkalommal kér tőlünk konténert meghatározott időn belül, szolgáltatásaink ismétlődő igénybe vételekor csökkentett áron kínáljuk a szolgáltatásainkat! Kérje egyedi igényeire szabott árajánlatunkat!
  9. A mintegy 25 évre visszanyúló tevékenységünk során a hazai szemétszállítás egyik fontos szereplőjévé váltunk, gyakorlatilag nem ismerünk lehetetlent, ha az Ön igényeinek kielégítéséről van szó.
  10. Csak akkor lehetünk elégedettek, ha Ön is az!

konténeres szemétszállítás XVII. kerület Néhány megszívlelendő tanács a konténeres sittszállítással kapcsolatban

  • Ha a konténert a telkén belülre kéri, akkor a hulladékokhoz minél közelebbre tervezze a helyét a hulladék minimális mozgatás végett. A bejáró szélességét javasoljuk megbeszélni az ügyfélszolgálatunkkal annak biztosítása érdekében, hogy a konténeres kocsi garantáltan be tudjon menni a telekre.
  • Noha védőhálót helyezünk a konténer tetejére szállításkor, ha szóródásra hajlamos anyagokat is rak a konténerbe, akkor azokat ha módja van rá a konténer aljára helyezze.
  • Számítógépes adatbázisunkban tároljuk a konténeres sittszállítással kapcsolatos összes információt, de ha hamarabb rakja tele a konténert, kérjük, előtte 1 nappal szóljon az ügyfélszolgálatos kollégánknak a korábbi elszállítási időpont miatt.
  • Ha Önnek nincs ideje vagy módja a konténer megpakolására, akkor biztosítjuk a szükséges munkaerőt, és levesszük a válláról a cipekedés terhét.
  • A konténerek között van zárható és lenyitható típusú is, ami könnyítheti a hulladék rakodását. Ezekről a lehetőségekről kérjük, érdeklődjön az ügyfélszolgálatunkon: 06-30-944-3839.
  • Megnyugtató tény Önre nézve is, hogy a vállalkozásunk birtokában lévő begyűjtési engedély lehetővé teszi hulladék befogadási nyilatkozat kiadását, amelynek révén szavatoljuk, hogy hulladéka nem kerül illegális helyre.
  • Nehezen hozzáférhető helyeken, vagy kisebb hulladékmennyiség esetén a zsákos sittszállítás lehet érdekes, amellyel zsákonként szétválogatva lehetséges a fémhulladék, fahulladék, kerti zöldhulladék, építési törmelék elszállítása.
  • Ha nagy tömegű hulladékot pakol a zsákokba, akkor nem szabad telerakni őket, ellenkező esetben nagyon nehéz mozgatni és szállítani őket.
  • Ha nagy mennyiségű zsákot kell felrakni a szállító konténeres kocsira, vagy magasabb szintekről, pincéből kell kihordani a zsákokat, akkor a bepakolás díja a helyszíni adottságoknak megfelelő megállapodáson alapul.

>Kedvező árú konténeres sittszállítás! Akár 1 órán belüli konténeres sittszállítás XVII. kerület vonzáskörzetében konténer rendelés 06 30 944-3839!

Címkék: konténer hétvégén xvii. kerület konténer méret xvii. kerület konténer sittszállítás xvii. kerület konténer ár xvii. kerület konténeres hulladékszállítás xvii. kerület konténeres szemétszállítás xvii. kerület legolcsóbb konténeres xvii. kerület lenyitható konténer xvii. kerület olcsó konténer rendelés xvii. kerület sittszállítás xvii. kerület szemetes konténer xvii. kerület xvii. kerület konténer ár zsákos sittszállítás xvii. kerület építési törmelék elszállítása xvii. kerület

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu