Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Autó értékbecslés Budapest és számítógépes hibakód nullázás Számítógépes hibakód kiolvasás és törlés és felkészítés műszaki vizsgára Budapest területén és környékén akár azonnali kiszállással +36 70 352 1562.
Az autó átnézéssel kapcsolatos tudnivalókért kattintson ide:
Autó átvizsgálás nyaralás előtt és használt autó állapotfelmérés Budapest
Javítóbázisunk speciálisan a kódolvasásra és törlésre illetve járművek diagnosztikai vizsgálatára szakosodott, minden járműtípushoz rendelkezünk a szükséges kódolvasó készülékkel. Munkánkat el tudjuk végezni Bluetooth kódolvasóval, a hibakódok kiolvasását, kivillogtatását és törlését Android, iPhone és Windows platformokon is el tudjuk végezni.
Márkafüggetlen autódiagnosztikai vállalkozásként például meg tudjuk oldani a legkedveltebb típusoktól (Opel, Ford, Suzuki kódkiolvasás) a ritkább típusokig a diagnosztikai feladatokat. Autódiagnosztika hibakód törlés Budapest ric iveco daily kit Diagnosztikai területek A hibakód alapján megkeressük a hiba okát, az egyéb körülményeket jelenségeket is figyelembe véve megállapítjuk, hogy mi hibásodott meg, megszüntetjük a problémát, kicseréljük a szóban forgó alkatrészt, és töröljük a hibakódot. Sokszor küldenek hozzánk járműveket az autószerelők a hibák behatárolása céljából: - időszakos indíthatóság hiba - befecskendezési hiba - főtengely jeladó hiba - ECU hiba - lambda szonda hiba - fojtószelep kapcsoló hiba - tápellátási hiba - turbó hiba - EGR szelep hiba Ezen kívül lehetséges még az alábbiak elvégzése: - valós km érték kiolvasása - üzemanyag-nyomás mérése - porlasztó programozás, illesztés
Eszközeink Úgynevezett OBD olvasóval és OBD kábellel kapcsolódunk a jármű fedélzeti diagnosztikai csatlakozófelületére, amelynek révén elérjük a szükséges információkat. A kapott adatok analízisét számítógéppel végezzük. EOBD hibakód lista Budapest
Autódiagnosztika helyszíni kiszállással Aktuális munkáink függvényében telefonos megbeszélést követően házhoz is jövünk, hogy elvégezzük az autó mobil diagnosztikai elemzését. A házhoz történő kiszállás általában nem ingyenes a konkrét díj tekintetében kérjük, érdeklődjön az ügyfélszolgálatunk telefonszámán.
Otthoni hibakód kiolvasás?
A hibakód kiolvasás házilag is lehetséges, ha valaki beszerzi a szükséges eszközöket, viszont meg kell említenünk 2 fontos tényt:

  1. Az igazán jó minőségű berendezések félmillió forintnál indulnak, a profi (pl. Bosch, Texa) eszközök beszerzésének költsége elérheti az 1 millió forintot.
  2. A kiolvasott hibakód nem hozza magával azt, hogy megfejtettük, mi áll pontosan a hibajelenség hátterében. Alább megkíséreljük ezt egy kicsit jobban megvilágítani.


A gyakorlatban azt láttuk, hogy a hibakód kiolvasása legtöbbször csupán egy része a hiba tetten éréséhez elvégzendő teljes vizsgálatsorozatnak. A korszerű személyautók, teherautók és kamionok egyre több funkcióját vezérlik ma már elektronikus fedélzeti műszerek.
Ezek hibatárolóba gyűjtik a naplózott adatokat, aktuális és korábbi történések kódjait, jellemző paraméterek állapotait. A fedélzeti autódiagnosztikai berendezések össze is hasonlítják az élő értékeket az előírt vagy névleges értékekkel. Ennek értelme a gépkocsi állapotának rendszeres időközönként történő ellenőrzése.
Ha a megengedettnél nagyobb mértékű eltérést regisztrál a rendszer, hibaüzenetet küld, amit egy memória regisztrál, utólag is feldolgozható hibakódok formájában.

A tűrésmezőből kieső paraméterek egy részéről a műszerfali kijelzők a vezetők számára LED-ek formájában is jeleznek, egy jelentősebb részük viszont csak a fedélzeti járműdiagnosztikai berendezés soros csatlakozófelületéhez kapcsolódó ún. OBD kábelen keresztül olvashatók ki.
Az OBD diagnosztika összehasonlíthatatlanul több hasznos információt szolgáltat a gépjármű műszaki paramétereiről, de még ez sem jelenti azt, hogy megoldottuk a hiba behatárolását.

Miért lehet sokkal bonyolultabb az autódiagnosztika?
Ha a hibakódok kiolvasása megoldana mindent, akkor sokan maguk is meg tudnák javítani az autót. Az élet ezzel szemben azt mutatja, hogy sokszor nagyon téves következtetéseket lehet levonni a diagnosztikai információkból.
Néhány közismert eset, amit sok kollégánk is meg tudna erősíteni, a lambda szonda fölösleges cseréje vagy a hűtőközeg szondája által jelzett adatok félrevezető értelmezése.
Sokszor láttuk, hogy tele volt a hibatároló régi, több hónapos adatokkal, amelyek többsége régóta nem volt érvényes, ezért tanácsos újra elvégezni a kódok kiolvasását. Ráadásul gyakran előfordul, hogy bizonyos hibák nem mindig produkálják magukat, az autó hol produkálja a hibajelenséget, hol nem.
Amiért nem javasoljuk a hibakód otthoni kiolvasását, annak oka pedig az, hogy a tudásnál egy jobb dolog van, ez pedig az a szakmai tapasztalat, amit sok-sok év alatt gyűjt össze a szakember.

Hibakód kiolvasás ára
A munkadíj több tényezőtől is függ, ezért azt kérjük, hogy érdeklődjön az ügyfélszolgálatunknál a körülmények ismertetésével, de a legbiztosabb megoldás az autó konkrét helyszíni vizsgálata.
Gyakori járműtípusok, ahol hibakód kiolvasást laptoppal kérnek:
Opel
- Hibakód kiolvasás Opel Astra f
- B Vectra hibakód kiolvasás
- Astra h hibakód kiolvasás
- Opel Vectra c hibakód kiolvasás

Ford
- Mondeo hibakód kiolvasás
- Transit hibakód kiolvasás

Suzuki - Swift hibakód kiolvasás
- Sx4 hibakód kiolvasás
Volkswagen Polo hibakód olvasás

Peugeot
- Peugeot 406 hibakód kiolvasás
- Peugeot 206 hibakód törlés
Volvo
Citroen

Skoda
- Felicia hibakód kiolvasás
- Fabia hibakód kiolvasás
Fiat
Honda
Mercedes
Mazda
Seat

Renault
- Renault Scenic hibakód kiolvasás
- Renault Laguna hibakód kiolvasás

Mitsubishi hibakód kiolvasás
Daewoo
- Matiz hibakód kiolvasás
- Nexia hibakód kiolvasás

Járműdiagnosztika Budapest
Rendszeresen ismétlődő kérdések
Mennyit kell várni a hiba pontos behatárolásáig?
A hibadiagnosztika ideje lehet több óra, vagy akár lehet 1-2 munkanap is a hiba komplexitásának függvényében.
Mit javasolnak, ha éppen nem tudjuk felvenni a telefont?
Ha elérhetetlenünk vagyunk telefonon, megtörténhet, hogy egy összetettebb hiba feltárását végezzük. Ilyen esetben arra bátorítjuk, hogy küldjön e-mailt, és válaszolunk, amint módunkban áll.
Rendszertelenül fennálló hiba feltárását mindig ki kell fizetni?
Sajnos a hiba felderítése időt vesz igénybe, ezért ha egy hiba nem jelentkezik a jármű szervizbe vitelekor, akkor a vizsgálatot sajnos újra el kell végezni. Célszerű várni addig, amíg a hiba stabilan jelentkezik.
A hibakód egyértelműen azonosítja a hiba gyökerét?
Egyáltalán nem biztos. A tapasztalat és az egyéb körülmények tisztázása teszi egyértelművé a probléma tényleges kiváltó okát.
Gépjármű állapotfelmérés Budapest
Használt autó megvétele előtt akár 100 ezer forintot is megtakaríthat a használt autó átvizsgáltatásával Budapest vonzáskörzetében.
amennyiben fontosnak tartja az autó átvizsgálását, tárcsázza a +36 70 352 1562 számot!

A vezetett szervizkönyv önmagában nem jelent biztosítékot arra nézve, hogy megéri megkötni a vételt, és nem biztos, hogy a rokon helyettesíteni tudja a szakavatott szemeket.
Az alábbi képet megérintve mindjárt hívhat minket okostelefonról:
használt kocsi átnézése Budapest

Mire alkalmas a helyszíni állapotfelmérés Budapest régiójában?
A gépjármű átfogó állapotának megállapítása Budapest régiójában
A jármű szemrevételezése kívülről: a jármű megtekintésével azonosíthatók többek között az alváz sérülései, korrózió vizsgálata, pl. az ajtók és az autóüvegek illesztési problémái, festékréteg mérése, csapágyak átnézése.
Autó szemrevételezése belülről: jellemző vizsgálati területek a belső tér, állapota, az ülések és belső borítások vagy a váltó műszaki állapota. Gyakori probléma a hosszbordásszíj megnyúlásának észrevétele, a vezérműszíj műszaki élettartamának vizsgálata.
Autódiagnosztika: valós futott km értékének kiolvasása, a kilométeróra visszapörgetésének detektálása, motorolaj állapotának megállaptása, karburátor programozás, ütközési adatok kiolvasása, világítóberendezések és lengéscsillapító átnézése a közlekedési hatóság vizsgálati technológiájával.

műszeres fékhatás mérés Budapest

A gépjármű telematikai illesztőfelületre csatlakozva rengeteg más technikai mutató is kiolvasható, pl. üzemanyag nyomás, vezérlőegység.
Meg kell említenünk azt is, hogy szaktanácsot tudunk adni annak tekintetében is, hogy milyen javítási gyakoriság várható az egyes modelleknél, illetve ha hozzá kell nyúlni, akkor mire lehet számítani költségek szempontjából. →
A fenti szempontok évek múltán határozzák meg a jármű üzemeltetésének költségeit, viszont egyértelműen figyelembe kell venni a gépjármű megvásárlása tekintetében.
A gépkocsi technikai állapotán kívül hasznos információkkal szolgálunk arra nézve, hogy a gépjármű az évjárata, felszereltsége stb. alapján megéri-e az árát.

Gépjármű állapotfelmérés ára Budapest
Az autó átvizsgálásának ára azon múlik, hogy milyen alapos szakvéleményt kell kiállítanunk a megvételre szánt autóról.
Az ellenőrzés árát telefonos megbeszélés után tudjuk megmondani.

autó adás-vétel előtti átvizsgálás Budapest

Sokáig tart egy használtautó teljeskörű felmérés?
A felmérés iőigénye legfőképpen annak a függvénye, hogy mennyire részletezett szakvéleményt kell kiállítanunk a jelölt autóról.
Általánosságban véve elmondható, hogy már egy fél órás autó átnézéssel is több tízezer forintot lehet megtakarítani a vételárból az esetleges hibák feltárásával.

A mindenre kiterjedő, mindenféle berendezéssel ellátott szervizműhelyben végzett átnézés akár egy nagyobb összeget is megtakaríthat az új vevőnek, vagy megóvja őt egy túlzottan széthajtott gépkocsitól!
Valamennyi gond felmérhető a vásárlás helyén?
Sajnos ez nem igaz. Vannak olyan jellegű vizsgálatok, amelyek csakis szervizműhelyben végezhetők el. Ezek közé tartozik pl. a fékek hibáinak pontos azonosítása, az alváz tüzetes átnézése.
Van olyan probléma, ami egyáltalán nem észlelhető?
Jó lenne, ha ez nem lenne így, de be kell látni, hogy ez igaz. Figyelembe véve, hogy nem tudjuk “megröntgenezni” az alkatrészeket, nem lehet megmondani, hogy mennyit bír még egy önindító, vagy hogy a hengerekben milyen belső kopások alakultak ki a jármű élettartama során.

autó gyújtásdiagnosztika Budapest

Milyen műszereket vetünk be a kocsi átvizsgálásához?
A legkomolyabb elemzőeszköz, amit fel tudunk használni a vizsgálathoz, olyan autódiagnosztikai eszköz, amellyel különböző interfész csatlakozók segítségével tudunk a telematikai berendezéshez kapcsolódni, és szoftveres úton észlelni és archiválni az előző státuszjelzéseket.
Nem ritkán esik meg, hogy olyan jelzéseket is észlelhetünk, amelyeket a műszerfal visszajelző elemei nem mutatnak.
Tekintettel arra, hogy a motor a gépkocsi legdrágább komponense, ezt az ellenőrzést minden körülmények között tanácsos végrehajtani!
A festékvastagságmérés rutinszerűen végrehajtott vizsgálat, ehhez gyártott festékvastagság-mérő eszközt alkalmazunk, ezáltal pofonegyszerű meghatározni, hogy a vizsgált gépkocsi karosszériájának egyes elemei közül melyeket javítottak, fújtak át (és azt milyen műszaki minőségben tették meg), így a vizsgált gépkocsi esetleges különféle sérüléseire is lehet következtetni.

Próbamenet
Egyre több helyen pénzt kérnek a használtautó kipróbálásáért. Megéri fizetni ezért? Mit lehet ebből feltérképezni?
A próbamenet olyan lehetőség, amit az összes használtautó vevőnek tanácsolunk.
Tesztkörrel észlelhető, esetleges hiányosságok az autónál:

  • Zörejek az autó különböző elemeiből

  • A jármű menetdinamikája

  • A futómű állapota

  • A fékhatás vizsgálata

  • A motor hangja

  • A váltó esetleges rendellenességei

  • A kuplung elhasználtsága



autó ellenőrzése külföldi út előtt Budapest

Ha hosszú útra szeretné felkészíteni az autóját, vagy ellenőriztetni kívánja külföldi út előtt egy szerelőműhelyben, akkor nagyon jó helyen jár!
Ha nem szeretne kizárólag kamu szervizkönyv, esetleg visszatekert kilométeróra alapján kocsit vásárolni, hanem tisztában szeretne lenni a szóban forgó jármű valós műszaki állapotával, akkor bízzon meg minket a jármű ellenőrzésével Budapest régiójában +36 70 352 1562!
Számítógépes hibakód kiolvasás és törlés Budapest területén és környékén akár azonnali kiszállással +36 (70) 352-1562.

Címkék: audi szerviz budapest autódiagnosztika budapest autójavítás budapest autójavító budapest autószerelő budapest bmw hibakód törlés budapest fiat hibakód olvasás budapest ford szerviz budapest gépjármű állapotfelmérés budapest használt autó átvizsgáltatásával budapest helyszíni állapotfelmérés budapest hibakód kiolvasás budapest hibakód kivillogtatás budapest hibakód törlés budapest mercedes hibakód olvasás budapest márkafüggetlen autószerviz budapest opel szerviz budapest peugeot hibakód olvasás budapest renault hibakód olvasás budapest skoda hibakód olvasás budapest suzuki szerviz budapest számítógépes hibafeltárás budapest

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu