Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

p { margin-bottom: 0.21cm; }

Sziasztok!

Stefanie Nolle vagyok Az utolso hercegno megalkotoja.

Gondolom, hogy mar kivancsian varjatok, hogyan is keletkezett a regeny.

Tulajdonkeppen mar gyermekkorom ota talalok ki torteneteket.

Amikor meg kicsik voltunk a hugommal, estenkent azzal tudtam elaltatni, hogy meseket koltottem, s elmeseltem neki. Mindig vevo volt ra.

Aztan kesobb elmaradtak ezek a dolgok, ahogy egyre idosodtunk.

Szerencsere azonban úgy 13 eves koromban belepett az eletembe a foci szeretete, s ezaltal nagyon sok jokepu focistaval valo ismeretseg is, akik kozul egy kettovel platoi szerelembe is estem, s ez inditott el egy olyan uton, hogy szerelmes verseket kezdtem el irni hozzajuk, persze ezeket a verseket csak a baratnom latta, aki szinten irt ilyen verseket, így meg tudtuk osztani egymas kozott az oromeinket, banatunkat, ha epp lattuk a szeretett focistat, s ha az meg oda is koszont nekunk, hat az minket nagyon boldogga tett.

Ez idoben szuletett par novellam is, amit sajnos kesobb kidobtam, mivel olyan lelkiallapotba kerultem egy kesobbi munkahelyemen a fonokom hatasara.

Vegulis ennek a munkahelynek es fonoknek koszonhetem, hogy megirtam a regenyemet, mert ha ez a fonok nem teszi tonkre az idegrendszeremet, s kerulok miatta tappenzre, majd rokkantnyugdijba, akkor talan sohasem fejezem be a hercegnom tortenetet.

Ennek mar 8 eve.

Az egesz meg akkor kezdodott, mikor belekezdtem a mostani 4-ik kotet megirasaba, ekkor meg dolgoztam, s egy palyazatra a felkesz konyvet el is kuldtem, de vegulis nem valaszoltak vissza, így a konyv felbe is maradt volna, ha nem jon kozbe a panikbetegsegem.

Amikor nyugdijba kerultem, rajottem, hogy folytatnom kell a regenyemet, s neki is lattam, így aztan eloszor A Fold orokosei alcimet viselo kotet keszult el. Akkoriban ez volt az elso kotet, de csak a fuzetben letezett, amibe irogattam, s csak evekkel kesobb vittem gepre, amikor a testverem megajandekozott egy laptoppal 2OO7-ben. S akkor kerult fel szinten az idokozben megirt folytatas, ami a Lilló hercegnő alcimet viseli, úgy ereztem ekkor, hogy e ket tortenet ele szukseges elozmenyt is irnom, így szuletett meg a harmadik kotet eloszor, mely a Visszateres a Foldre, majd az elso kotet, mely Az ifju hercegno alcimet kapta, mar csak a masodik kotet hianyzott, amely jelenleg folyamatban van, kb. a fele keszult el, s meg gepre is kell majd vinni.

Mivel 2OO7-ben sulyosbodott a betegsegem, mar az utcara sem mertem kimenni egyedul, csak kiserettel, így aztan egesznap a laptopom mellett ultem, s irogattam, s azon imadkoztam, hogy legyen erom befejezni mind az ot kotetet.

Sajnos a baratnoim pont ebben a nehez idoszakban fordultak el tolem, s szakitottak meg velem a kapcsolatot, így ez meg tetezte a betegsegemet.

Nem volt konnyu idoszak, de szerencsere a neten talalkoztam olyan emberekkel, akik hasonlo gondokkal kuszkodtek, vagy valamelyik csaladjuk kuszkodott ilyen betegseggel, s így ki tudtuk cserelni tapasztalatainkat.

Meseltem nekik a regenyemrol, s erdekelni kezdte oket, így reszleteket kuldtem belole nekik. Mignem egy nap megismerkedtem egy sraccal, aki komolyan el kezdett udvarolni, s segitett kimaszni a lelki valsagbol.

Vegul ferjhez mentem hozza egy evvel ezelott. O volt az, aki arra osztonzott – miutan elolvasta a regenyem elso kotetet – hogy kuldjem el egy kiadonak.

Így talaltam ra a Novum Verlag kiadora, akiknek tetszett a regenyem, de rendkivul magas arat kellett volna fizetnem azert, hogy kiadjak, így mivel kozoltem veluk, hogy erre nincs keretem, atiranyitottak a „leany vallalatukhoz”, mely az Editionnove nevet viselte, s ok adtak ki a regenyem elso kotetet iden februarban. S remelem, hogy majd a folytatasokat is sikerul kiadatnom veluk.

 

Szeretettel udvozlok mindenkit Stefanie Nolle

 

 

Címkék: konyv

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Címkék

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu