Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

"JOGOS" pénz áll a házhoz

 

Az Európai Unióhoz történt csatlakozásunk óta, jelentős mértékű kártérítésre nyílik lehetőség, a KGFB - Kötelező Gépjármű Felelősség Biztosítás- vonatkozásában, kárigénylési jogosultság címen.

 

Azok a személyek, akiket a baleset fizikailag, lelkileg és anyagilag negatívan érintett, az Európában megszokott mértékű kártérítésben részesülhetnek.

 

Törvényben szerepel, hogy a sérülteknek megfelelő idő alatt, megfelelő összegű kártérítés kell kifizetni.

 

Az ügyfélnek joga van a kártérítésre, ha kéri!

 

A Európai Kártérítési Ügyintéző Központ Kft. tagja a legnagyobb európai kártalanítási csoportnak, melynek fő tevékenysége a megfelelő kártérítés ügyintézése, közúti balesetben sérülést elszenvedők számára. Az Európai Kártérítési Ügyintéző Központ Kft. országosan és nemzetközileg is csak szakosodott ügyvédi irodákkal és orvosi szakértőkkel dolgozik együtt.

 

Az Cégünk rendelkezik mindazokkal a törvényes engedélyekkel, jogászi, szakmai háttérrel amely szükséges.

 

Célunk a legmagasabb minőségű szolgáltatást biztosítani és kizárólag az ügyfél érdekeit szem előtt tartani. Pont ezért sikerdíjért dolgozunk, így ügyfeleinknek előre nem kell fizetniük semmit!

Segítünk az embereknek, a jogaik érvényesítésében.

 

http://unios-balesetikarterites.hupont.hu/

 

Ha szívesen dolgoznál ezen a területen, szeretnél jutalékot a kifizetett kártérítésekből, jelezd és küldök leírást és tájékoztatás a munkáról

 

 

Címkék: kártérítés kötelezőbiztosítás

Hozzászólások

Régebbi bejegyzések

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu