Kis türelmet...
6 tojásos kakaós, vizes piskóta
csokikrém: 1 cs. kakaós pudingot felfőzünk 5 ek. cukorral, 2,5 dl tejjel, majd kihűtjük. A kihűlt pudingot kikeverjük 25 dkg vajjal, 2 ek. kakaóporral és ízlés szerint porcukorral.
meggyzselé: egy üveg magozott meggybefőtt levét leöntjük mérőkancsóba és kiegészítjük 3 dl-nyire vízzel. a a vizes meggylevet ízlés szerint cukorral édesítjük és 1 cs. vaníliás pudingporral sűrűre főzzük. cukorszirup: 1 citrom levét ízlés szerint cukorral és egy kis vízzel felfőzzük. tejszínréteg: 0,5 dl tejszínt habbá verünk 1 cs. vaníliás cukorral, cukorral és habfixszel. összeállítás: a tortát 3 részre vágjuk, az alsó és középső lapot meglocsoljuk sziruppal, majd még melegen rákenjük a meggyzselét, megvárjuk míg kihűl, majd csokikrém következik, erre a meggyszemek, majd rá a tejszínhab, végül a felső lap melyre 10 dkg étcsokit olvasztunk 0,5 dl olajjal kikeverünk és bevonunk. A torta oldalát a megmaradt csokikrémmel bevonjuk, a csokis tetőt tejszínhabbal és meggyszemekkel díszítjük.
Kategória: Hobbi, játék
Feltöltés ideje: 12 éve
Látta 17 ember.
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!