Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

 

Fáradtság, energiahiány, rugalmatlan, sápadt bőr, töredező haj, kellemetlen teltségérzet.

Tipikus jelei annak, hogy lelassult az anyagcserénk és méregtelenítésünk sem működik tökéletesen. Ennek eredménye, hogy nyirokrendszerünk túltelítődik, bőrünk alatt lerakódik a sok méreganyag, és súlyfelesleg, valamint bőrünket elcsúfító cellulit jelenik meg.

 

Ez nem csak esztétikai, egészségügyi probléma is!

 

Visszanyerhetjük energiánkat, újból széppé válhat a bőrünk, ráadásul még fogyhatunk is, ha  időnként salaktalanítunk.

 

A hagyományos értelmezés szerint a salaktalanítás azt jelenti, hogy intenzívvé tesszük és felgyorsítjuk anyagcsere-folyamatainkat, azon belül is főleg a salakanyagok kiválasztását.

 

Ennek számos módszere létezik:

 

1. Bő folyadékfogyasztás. A víz a legegyszerűbb és a lehető legjobb salaktalanító, ám nem feledkezhetünk meg a gyógynövényekről sem. Articsókával, gyermekláncfűvel és körömvirággal serkentjük epetermelésünket, boróka, csalán, zsurló és spárga segítségével pedig aktiváljuk veséinket.

 

2. Kötőszöveti méregtelenítő masszázzsal a káros anyagok mobilizálódnak szöveteinkben, a speciális fogások által nyirokrendszerünkbe juttatjuk ezeket, majd kitisztítjuk. A masszázs nem csak kellemes, de méregtelenítő hatásán túl, stimulálja izmainkat, javítja keringésünket és frissebbé tesz.

 

3. Segítsük infraszaunával bőrünk megtisztulását! Az infra sugarak mélyen a bőr kötőszöveti rétegébe hatolva bontják a zsírokat, méreganyagokat és még a nehézfémek által létrehozott lerakódásokat is kijuttatják a szervezetből. 

A masszázs és infraszauna mellett is fontos, hogy igyunk nagyon sok buborékmentes ásványvizet, frissen facsart gyümölcslevet és gyógyteát!

 

4. Gyorsabb eredmény, és energiával teli hétköznapok várnak rád, he beiktatsz programjaidba legalább heti 2 x 45-60 perc testmozgást. Ez lehet kardió jellegű erőltetett séta, kocogás, futás vagy alakformáló jellegű mélyizom torna, pilatesz.

 

 

A tartós eredmény érdekében tarts havonta egyszer salaktalanító napokat:

 

Az első 2 napban csak kaukázusi kefírt és kétszersültet fogyassz. Abból annyit ehetsz, amennyit szeretnél!

3. napon csak folyadékot szabad fogyasztani, ez lehet víz, gyógytea, gyümölcslé, legalább 3 liter.

 

Fokozatosan térj vissza a megszokott étkezésre, és fogyassz sok  gyümölcsöt vagy zöldség salátát.

 

Ne feledd! A salaktalanító napokon a folyadékból (gyógytea, gyümölcslé, cukor nélküli limonádé) legalább háromliternyit kell elfogyasztanunk.

 

Sok sikert!

Címkék:

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Régebbi bejegyzések

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu