Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Gondolkozz és gazdagodj

 

Kedves barátaim az alábbi kérdéseket „Én” fogalmaztam meg, de a gondolatok nem nálam keletkeztek. Kaptam az elmúlt években, és így gondolatvilágomat egy ideje erősen foglalkoztatják.

 

 

Mi az, ami lehetővé teszi, hogy az egyik ember töretlenül előrejusson, alkosson, gyarapodjék és megtalálja a boldogságát - míg a másik egy-két próbálkozás után megfeneklik, és semmire sem viszi?

 

 

 Mi az, ami lehetővé teszi, hogy az egyik ember eredményesen fejlessze emberi kapcsolatait, növelje befolyását - míg a másik képtelen erre?

 

 Mi az, ami az egyik ember számára lehetővé teszi, hogy álmaihoz utat találjon a problémák és akadályok dzsungelén át is - míg a másik vak elszántsággal küzd, és nem jut semmire?

 

 

 Sok évvel ezelőtt Andrew Carnegie, a világ egyik leggazdagabb embere vendégül látta a gondolataim szerzőjét. Az idős iparmágnás a siker titkáról filozofált. Az akkor alig húszéves Napoleon Hill ott hallott először a „Titokról”. Az eredmény: Carnegie megbízza őt, tanulmányozza, hogyan működik másoknál a „Titok”, tapasztalatait összegezve dolgozza ki a siker filozófiáját, és fejlesszen ki egy Mestermódszert, és hasznosításra nyújtsa át a világnak. Így születtek meg  a könyvek, a „Gondolkozz és gazdagodj”, az „Út a sikerhez”, amelyben feltárja a „Titkot”, és megadja a „Módszert”.

network.hu

 

 

A könyveket többször is olvastam, és tudom több ezer társammal együtt, akik szintén végig gondolták, elemezték a nagy értékű sorokat.

 

Az elmúlt években sok siker hálózatban megfordultam olvastam a könyveket, hallgattam a kazettákat, részt vettem a rendezvényeken. A tapasztalatom, hogy vannak, akik felragyognak és eltűnnek a messzeségben, tudnám a névsort írni. Lehet berzenkedni, már látom a sok jelentkezőt, megcáfolnak és a saját hálózatukból sorolnak neveket akik „gyémántként” tündökölnek.

A soraimmal nem azt állítom, hogy nem lehet megcsinálni, sőt tudom, hogy igen. Ennek ellenére sokan el is tűnnek, vagy akár az igazság szolgáltatás hallójába kerül. Azt is tapasztaltam, hogy vannak közösségek, akik varázsütésre mindig a legújabb hálózatba érkeznek, majd távoznak.

 

 

Van egy álmom, „CÉLOM” Magyarországon is működjön a „LÁNGELME”.

 

A tapasztalatom, hogy idehaza „lángelmén” mindenki MLM hálózati csoportosulást, vásárlást érti.

Munkáról, direkt nem beszélek, mivel MLM rendszerekben senki nem a saját munkájában gondolkozik, hanem mások vásárlásában.

 

A „lángelme” valóban közösségi, de sohasem passzív, mindig aktivitásra épül, azért olyan eredményes.

 

 

Kedves barátaim felkérlek benneteket, hozzunk létre „LÁNGELMÉT”.

 

 

Címkék:

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu