Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

 

 Aranytömbök típusa

 

 

 

Kizárólag a svájci székhelyű Argor - Heraeus s.a. nemesfémgyártó által előállított aranytömböket forgalmazzuk. Ennek köszönhetően befektetőink számára teljes mértékben és biztonsággal garantált az általuk vásárolt tömb eredete és annak minősége, hiszen az Argor – Heraeus azon kevés nemesfémgyártó közé tartozik, melynek termékeit a Londoni Aranyrúd – piaci Szövetség (London Bullion Market Association / LBMA ) ún. „Good Delivery” státusszal tartja nyilván. Magyar gyártó – jelen pillanatban –  nem rendelkezik ezzel az auditációval.

 

Mit jelent ez a gyakorlatban?

 

A Good Delivery aranytömbökre a legszigorúbb előírások vonatkoznak. Az LBMA szabályozása szerint egy Good Delivery tömbnek minimum 995:1000 arányban kell aranyat tartalmaznia, a maximum elérhető arány a 999,9:1000. A rúdon többféle jelnek kell szerepelnie: fel kell tüntetni a gyártási számot, a London Good Delivery listán szereplő készítő pecsétjét, valamint az anyagösszetétel arányát és a gyártási évet. Szintén követelmény a tömb megfelelő állapota: nem lehet rajta sérülés, mélyedés vagy bármilyen szabálytalanság, rétegződés. Ezek azok a nemzetközi standardok, melyek együttes feltüntetése garantálja a befektető biztonságát. Ennek birtokában az aranytömb bárhol a világon bonyolult és költséges bevizsgálási és minősítési eljárás nélkül gyakorlatilag azonnal készpénzzé tehető.

 

Partnerünk által forgalmazott termékek:

 

                                                                              Aranytömb    50 gramm

 

Aranytömb  100 gramm

  network.hu

Aranytömb  250 gramm

 

Aranytömb  500 gramm

 

Aranytömb 1000 gramm

 

 

Fontos megemlítenünk, hogy a hatályos törvényi szabályozás értelmében a befektetési aranytömbök adás-vétele VÁM – és Áfa mentes tevékenység.

 

 

Címkék:

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu