Kis türelmet...
140 gr csokoládé
140 gr vaj
1/2 tk vanilia
4 ek kakaó
115 gr porcukor
5 tojás
85 gr örölt dió vagy mandula
55 gr földi mandula liszt vagy sima mandula liszt
Valamint: 1 kis üveg házi szilva lekvár a torta megkenéséhez
1 marcipántömb nyujtásra 1/2 marcipán díszítésre
1 tortabevonó csokoládé
Elkészítem a piskótát a szokásos módon.
Amikor kihűlt a tortát ketté vágom, és megkenem a szilvalekvárral amire
a kinyújtott marcipán korongot teszem.Ráhelyezem a fedő piskótakorongot.
Erre kerül a megolvasztott tortabevonó.
Díszítésnek egy kisgombóc marcipánt megfestek, majd formákkal díszítem.
Mary Berry receptje alapján készült.
Kategória: Család, gyerek
Feltöltés ideje: 7 éve
Látta 79 ember.
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!