Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Meglátásom szerint a modern üzleti tréningek elkerülhetetlen része kell hogy legyen, felhívni a figyelmet a személyiség fejleszthetőségére, s annak módszereire, technikáira a mindennapokban.
Én mióta beszélni képes vagyok, azóta foglalkozom irodalmi alkotással, és ennek kapcsán már kiskamasz koromban akadt ilyen mentorom, s később 16-17 éves koromtól az irodalmi népfőiskolán is foglalkoztunk ezzel a kérdéssel. Többek között ezért is volt szerencsém örömmel üdvözölni az akkoriban hazánkba kissé elkapkodott hirtelenséggel begyűrűző Mlm-et. Hiszen ott jövőnk megalapozása mellett a személyiségfejlesztésről hallottunk még nagyon sokat. Ezek az élmények megalapozták bennem a bizonyos: "Jó pap holtig tanul" mentalitást. Továbbá azt, hogy ki merjek állni , megvallani, hogy ezt vagy azt az újítást végrehajtani akkor válok képessé, ha személyiségemet ebben és ebben az irányban alakítom tovább.
 A helyes viselkedésmintákat kiválasztva , jól megfigyelve a vele járó gyakorlati szokásokat lehetsz képes, persze kitartással minderre.
"Nem válhatsz azzá, ami szertnél, ha megmaradsz annak, aki vagy."(számomra ismeretlen szerző-ha ismeritek, írjátok meg nekem! Köszi)

Címkék: gyakorlati_szokások helyes viselkedésminták modern_üzleti_tréningek módszer személyiségfejlesztés technika

Kapcsolódó cikkek:

  Miért dolgozol?

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu