Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:




Törvényeket alkotnak,jogyszabályokat tartatnak be. Felmerül a kérdés. Minden Magyar Állampolgárnak kötelessége betartani a szóban forgó jogszabályokat?Netán lehetnek kiváltságos személyek,akik bármit megtehetnek,mert a jog kiskapuit értik,tudják hol kell kinyitni?


Egy ideje olvasom Bognár László: Az élet könyve c. könyvét. A könyv tömény pszihológia,filozófia. Az Emberi lét,egó,szeretet,szerelem,az én valós értékelése.A hited,a megvalósulás,célkitűzéseid,mit ,miért teszel.Egy szóval minden az élethez fontos dolgot magában foglal,de erőt,energiát meríthetsz belőle! Én legalább is vissza kaptam,önbizalmam! Annyira érdekesnek,valósnak tartom,hogy egy,egy fejezetet többször elolvasok.Ha problémám adódik,vissza,vissza térek egyes tartalmához,és mindig megtalálom, a megfelelő szlogent,vagy útmutatást! Ezt a könyvet,ahogy írójától tudom,betíltották! Miért? Komolyan mondom,nem tudom!!!! Az Igazságszolgáltatás biztos tud megfelelő magyarázatot adni reája!

Több min egy évtizede harcban állok  az Igazságszolgáltatással! Egyszerű válás utáni vagyonjogi Polgári Perről van szó! Nem áll szándékomban panaszkodni! Félre ne értse senki írásom! Egyszerűen elfogyott a türelmem,és az igazság érzetetm háborog! Én,aki törvénytisztelő  vagyok,azt hiszik hülye is! na de most már kezdem én is elővenni valós lényem,ahogy azt a fent említett könyv is tartalmazza! Bizony oda vágok az asztalra,és kiáltok! -

-Elég legyen már az igazságtalan  diszkriminatív Igazságszolgáltatásból! Ha egyszer valaki ott vállal munkát,végezze becsülettel,felelősségtudattal munkáját!Azt még a leghétköznapibb buta ember is tudja,hogy a Legfelsőbb Bíróság ítéletét,ami jogerős,nem változtathatja meg,egy Városi Bíróság Bírója! Az meg nem elfogadható védekezés Tőle,hogy Ő nem tudta,hogy ott már döntés született!

-A velem szemben álló T.S. ex ma már Dr T.S. jogi végzettséget szerzett,de annó rendőrtiszt volt.Én csak egy senkiházi ápolónő voltam.Momentán rokkant nyugdíjas vagyok 43000Ft havi jövedelemmel. Ő aki a net-en Web oldalat bírtokol,és reklámozza hivatását,munkáját,óránként 10000Ft-ért költségmentességet kér,és kap is.Nekem kirónak 7000Ft fizetési kötelezettséget,de hangsújozom,jogtalanul! Felűlbírálva,a Legfelsőbb Bíróságot!

-Mind e közben a házat Ő méltósága totálisan lelakja,már,már elborul az építmény! Nekem  ki fizeti ki, jogos részem? Feltett szándékom az Igazságszolgáltatásra hárítani a felelősséget! Követelni fogom Ők fizessenek nekem!

-Kérlek,ha tudod,hol kell pert indítanom az Igazságszolgáltatás ellen,közöld velem!

Köszönöm,hogy olvastál,és ha segítettél is!



HOZZÁSZÓLÁSOK

Címkék:

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Régebbi bejegyzések

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu