Kérésedre : Rakott krumpli
A fontos hogy én a füstölt kolbászt kicsit elő sütöm .
Pirítok egy kis prézlit ,és a sorok közé szórók belőle ,ez istenien fel szívja a kolbász mennyei zsírját !!
12 tojás
3 nagy tejföl
kész is van ,jó étvágyat !!
Én ugyan másképpen csinálom, mert a krumplit vékonyra karikázom és nyersen teszem bele a tepsibe a hagymakarikás alapra, majd a füstölt házikolbász következik, amire egy pár kanál olaj kerűl és csak a sütés végén locsolom meg kefirrel, vagy joghurttal, ami épen van itthon és már csak éppen rápirítok!
Egyszer kipóbálhatod úgy is!
A felhasználói élmény fokozása érdekében már mi is használunk cookie-kat a Network.hu oldalon.
Az oldal használatával beleegyezel a cookie-k alkalmazásába. További információ: itt.
Kommentáld!