Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

NEMZETBIZTONSÁG

 

 

Te, Haver! Figyelj! Képzeld el! Mondok neked valamit. Várjá má! Nem is! Először kérdezek valamit. Mi a hasonlóság a felsoroltak között: Zalatnai, Stóhl, Hagyó, Hunvald, Ambrus, a birka pásztor, az a hogy is hívják? Stadler? azaz, Stadler, Tasnádi, meg keresztelő János között? Hát, ha a keresztelő nem volna ott, akkor csak arra tippelnék, hogy a börtön, de hát így nem ugrik be. Figyelj! Stimmel. A keresztelő János is volt börtönbe? Igen. Te most hülyésketsz! Honnan veszed? Néztem a Vidám vasárnapot és Németh Sanyi mondta, neki meg elhiszem. Te, Haver! minden elismerésem ezé a pacáké. Te! Mindent fejből mondja, kívülről. Néha átkapcsoltam az egyik közszolgálatira, ott is misét adtak, két pap is celebrált, de azok csak könyvből nyomtak. Nem tudták még megtanulni kívülről az imátságokat, a bibliát?

Te, figyelj, nem tudom mennyit keres a Németh Sándor, szerintem nagyon sokat, de megérdemli. Nem úgy mint a képviselők, akik milliókat keresnek és még a másik pocskondiázását se tudják elmondani fejből, azt is leírják nekik. Ők még azt a 47 000 Ft-ot sem érdemlik meg! Figyelj, haver!

Úgy döntöttem bevonulok én is a sittre. Miért Rómeó ? Júlia akarsz lenni? Maradjá má!

Akik onnan kijöttek mind híresebbek, gazdagabbak lettek. Diplomát szereztek, szakmákat ismertek meg, a Btk kívülről fújják, barátságok, szerelmek szövődtek. Filmek készülnek róluk, könyveket írnak Irigylem Őket, mert aki nem volt börtönben még az nem is igaz ember! Hülyeséget beszélsz!

Figyelj, haver! Aki 56-ba ki ment,  mert gyáva volt, mert fontosabb volt neki a saját megélhetése, előre haladása, mint a hazája az volt az igaz magyar, aki meg itthon maradt az meg a hülye komcsi! Így mérnek mostanában haver! 

Jaj Te! Eldobom az agyam! Hallottad a balhét! Melyiket? Hát azt a csávót aki Berlinben ki lőtte azt a medvét! Milyen medvét? Milyen medvét, milyen medvét? Várjá má, elmesélem:

Fliegauf Benedek csinált egy filmet a cigány gyilkosságokról, az a  címe: Csak a szél, és Berlinben elnyerte a béke és a jogvédő díjon kívül a különdíjat: az Ezüst Medvét. Bizony! 

Hú! Ez klassz! Ja, mondod te. No de a kormányunk, a suttogó propaganda, levelet küldtek a díjátadóra, hogy az nem is úgy volt, hogy nem tényszerű, pontos adatokra épül, csak fikció ami a filmben van. Bizonyám! Meg ,hogy milyen gyorsan, felderítették, meg hatékonyan  dolgoztak a rendőrök meg hú, meg ha. Bizony!

Hát, az biztos, hogy nagyot hibázott ez a Fliegauf  Benedek, mert engem nem keresett meg, én tudtam volna neki mondani, egyet s mást!

Pl: a rendőrök igaz, elfogták a négy végre hajtót, az elfogásukat addig húzták ameddig csak lehetett, az első perctől tudták kik az elkövetők, legalábbis a legfelsőbb szinten. Közbe letartóztattak olyanokat is akiknek közük nem volt az egészhez, de időhúzásnak elment.

Ebbe benne volt a katonai elhárítás, a nemzetbiztonsági bt, mindenki, de ezzel nincs is úgy mond baj! Hát akkor? Az, hogy az igazi bűnösökről nem esik szó. Ez a négy szerencsétlen csak stróman volt, végre hajtó, akiket pénzeltek és pénzelnek. Az igazi bűnösök a megrendelők  voltak, akiknek az volt az érdekük, hogy káoszt  és félelmet teremtsenek az országba. No azok soha nem kerülnek elő. Tényszerű! Persze! Figyelj, haver! Csak neked mondom, de oszt nem ám beköpsz a Pintérnél! Maradjá má! Nem ismerem a roma áldozatokat csak a Csorbáékat! Ők  nálam dolgoztak. Azt tudom, hogy a dabasi ügyészségen sűrűn feljelentették a rendőröket brutalitásuk végett, tehát ez a család fekete listán volt a rendőrségi, ügyészségi   körökben és ezzel a hatóságok célpontjaivá váltak.  A fegyveres testületek magas, felső köréhez vezethető le a Csorba család likvidálása .Még, hogy nem tényszerű a film! Sorolhatnám még!

Zámbó Jimmy gyilkosa, Moor, ha a kincskereső nem találja meg a fegyvereket, olyanokat ítélnek el, akik ott se voltak. Hallod! Képzeld el, pedig vót ám minden, újlenyomat, dns, lábnyom, szemtanú. Pontos, tényszerű adat Mi! Apropó! Szerinted Kiglics hova lett a 25 millával? Szerintem a nemzetbiztonsági bt kinyírta. Nem mondod? Miért? Gondolod megmerik kockáztatni, hogy ez a bűnöző valaha is kinyissa a száját? Maradj má haver!   

Jajj! Te, haver, majd elfelejtem a Pintér mondott tényszerű adatot! Mondott? Ugyan mit?

Hát azt, hogy meglehet élni 47 000 ft-ból, ha van otthon egy kis gazdaságod, kertecske, ahol répát, krumplit, káposztát meg egyéb kerti növényeket termesztesz, van otthon állatod , nem az anyósodról beszélek, maradjá má, tényleg!

Kecskéd, hogy tejet igyá, kannás bor helyett, csirke, malac stb. Ezt mondta? Ezt. Hát ez normális? Az hagyján, hogy fogalmuk sincs arról, miről beszélnek, de mellette ült Vona Gábor és kibírta röhögés nélkül. Azannyát! Azt gondolom, hogy Pintér egy nagyon okos ember, tökéletesen irányítja a Belügyminisztériumot, a rendvédelmi szerveket, a rendőröket, a bűnözőket, miért járatja le magát azzal, hogy olyanba szól bele, amihez lövése sincsen?

Tisztelt Pintér Úr! Tényszerű adatot mondok önnek: a 47 000 Ft az éhenhaláshoz sok, de a megélhetéshez kurva kevés! 

Te haver! Figyelj! Képzeld el! Na ettől eldobod az agyad! Súgom, ne hogy meghallják a rokkant nyugdíjasok! No, mondjad már! Képzeld el az egészségügy aljas merényletre készül a rokkantnyugdíjasok ellen. Hogyan? Állítólag felülvizsgálat ürügyén berendelik mind a 200000 nyugdíjast és le szerződtették jó pénzért Uri Gellert, aki csak azt mondja szegény betegnek: működj és már el is vették a nyugdíját. Amindenit!

A volt munkahelyemen, ahonnan kirúgtak, arra apellálnak, hogy a gyártósorról elküldték az embereket és rokkant nyugdíjasokat kívánnak felvenni az utánuk járó támogatás miatt! Így jobb lesz? A menedzsmentnek biztosan!

Ki rúgtak? Oszt mé?

Azé kérlek szépen, mert a diszpécserem a magánbeszélgetésünket kihangosította a főnöknek, annak meg nem tetszett amit hallott, azonnali hatállyal kirúgott, sőt még a területről is ki tiltott. Ez derék! Ilyennel van tele az ország! Fogd be a pofád, segget nyaljál, oszt lesz munkád! Ennyiből áll az egész!            

Címkék:

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Címkék

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu