Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

2012-es Halálra ítélt

 

Te! Haver! Figyelj!

Képzeld el, új státuszom van! No! Hál istennek! Igazgató lettél valahol? Én? Én legfeljebb lófasz igazgató lehetnék valamely ménesnél. Hát akkor? Csak nem diplomát vettél a két tigrisen!

Maradjá má. Honnan lenne 100 000 ezrem egy diplomára.

Figyelj ide arany drága szívem, ez után úgy használom a nevem és az aláírásomat, hogy Magyar László a 2012-es halálra ítélt!

Te! Mi történt veled haver! Jól vagy? Igaz, hogy sokáig 40-en fok felett volt a hőmérséklet, de megbugyantál, mint spájzban a befőtt!

Mé? Valaki használhatja úgy a nevét, hogy az 56-os halálra ítélt? Mi!

Te! Haver! Maradjá má! Figyelj!

Képzeld el, ez az 56-os halálra ítélt írt egy levelet a Navrasicsnak, és azt kérdezte tőle:

„Meddig engedjük még, hogy idegenek, külföldi hatalmak beleszóljanak Magyarország belügyeibe, törvényeibe?”

Ja! Ezt kérdezte az 56-os halálra ítélt. Jó mi? Képzeld el!

No hát arany drága szívem! Elmondom én a tutit!

Még az a Jó, hogy Magyarország, Európa közepe, Európa kapuja, így a nyugati nagyhatalmak nem engedik meg azt, hogy Európa szívében, két lábbal tiporják a demokráciát és az emberi jogokat.

A világ legszégyenletesebb dolga az, hogy a 21. században oda lyukadtunk, Magyarországon idegeneknek kell a demokrácia, az emberi jogok alapvető szabályait fenntartani, a saját, 2/3-dal megválasztott kormánya helyett, mellett és miatt!

Mellesleg 56-ban, nem csak egy személyt ért sérelem és igazságtalanság, ha nem nagyon sokat. Voltak, akik börtönbe kerültek és sajnos olyanok is, akik meg haltak.

Ő túlélte, hálistennek! Éljen sokáig, legalább 628 ezer évig, de ne itt!

Az Orbánnal, a Fidesz- KDNP kormánnyal együtt, valami lakatlan szigeten vagy a Román havasokon, boldogítsák egymást, temessék el méltón Nyírőt, hozzanak történelmi tetteket és törvényeket saját maguknak, de ne nekünk!

Mert nálunk egy történelmi tettet hajtott végre ez a kormány, hogy 2 év alatt kitudott építeni, egy totális, egyszemélyes önkényuralmi diktatúrát. 

 

 Te! Haver! Figyelj! Képzeld el!

Engem nem érdekel, hogy különbféle ideológiától átitatott emberkék mit mondanak 56-ról. Számomra egy, egyetlen hiteles személy van akinek hiszek, az az Édesanyám. Aki azt mondta:

„ Fiam! Mentem a boltba, jött 5-6 suhanc újfasiszta csürhe, megláttak, kiugráltak a kocsiból, letépték a fejemről a piros kendőmet, az volt rajtam, mert a babost épp kimostam, azt ordibálták, elég volt a kommonistákból. Ha a boltos és még egy páran nem jönnek a segítségemre, agyonvertek volna.”

Ez az újfasiszta csürhe most újra éled, reneszánszát éli.

Képzeld, haver! Figyelj! Képzeld el!

Ha némely ember vörös csillagot lát, elborul az elméje.

Ha sarlót és kalapácsot lát, nem az jut eszébe, de jó lenne már végre dolgozni és pénzt keresni!

Nem! Nem! Ha nem az önkényuralom az elnyomás a bosszú.

Te! Haver! Figyelj! Képzeld el!

Ugyan akkor horogkereszteket firkálnak minden hová és a májkámfot olvassák, hitlert éltetik, Hortynak meg szobrot állítanak.

Apropó! Nekem viszont ugyan kifizet kártérítést, amiért nagyapám hősi halált halt a donkanyarnál, Vitéz Horty Miklós parancsára?

Majd a Fidesz, vagy a Jobbik, vagy ki? Az ott hősi halált halt katonákért ki a felelős? Jó lenne, ha a nagyapám nevéhez azt tudnám írni, hogy Magyar Sándor a doni vitéz, de csak azt lehet, hagy Magyar Sándor a hősi halott. Kár volt az életét adnia, ezért a hazáért, ezért az utókorért.

Ezt Magyar László írta a 2012-es halálra ítélt, (mert halálra vagyunk ítélve és még rajtam kívül vagy 3 millió magyar), aki munka nélkül, reménytelenül küzd az életben maradásért, aki minden nap azért harcol, hogy  a 3 éves gyermekének enni tudjon adni.

Éljen Magyarország! Éljen a haza!        

 

        

 

Címkék:

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Címkék

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu