Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Sokan úgy gondolják, hogy egy betegség, egészségügyi probléma valami miatt lép fel, és úgy is próbálja meg kezelni, kezeltetni.

Lehet, hogy nem úgy van!

Lehet, hogy nem valami, hanem valaminek a hiánya okozza a problémát! A legújabb kutatások arra mutatnak, hogy az egészséges élet egyik alapfeltétele a mágneses tér jelenléte. Igen a Földnek van mágneses tere, de gondoljunk csak bele, hogy miért szenvedünk annyira a hiányától? Ma az emberek többsége a fejlett országokban városokban él. A városok egyik fő építkező anyaga a vasbeton. Betonon állunk, járunk, mikor hazamegyünk mondjuk a 7. emeletre akkor alattunk sok-sok réteg vasbeton van. Ennek az anyagnak, van egy igen jelentős tulajdonsága LE ÁRNYÉKOLJA a föld jótékony sugárzását. Ma már szinte közhelynek számít, hogy a világot rezgés tartja össze. Minden anyagi részecskének vannak rezgései, de nem egyformák!! És ez a kulcs. Más frekvencián rezeg a szívünk, máson a gerincvelőnk és még sorohatnám. Ha nincs meg a megfelelő "rádió adás" megbetegszünk. Előbb, vagy utóbb, de megbetegszünk. Kell egy jó "adóerősítő" és megelőzhető a baj, vagy ha már betegek vagyunk akkor meg tudunk gyógyulni. Legalább is így nagyságrendekkel több rá az esélyünk. A pulzáló mágnesterápia a kulcs a kezünkben az egészséghez vezető úton. A megfelelő programot kiválasztva helyre állítható a szerveink normális működése. Normalizálódik a vérnyomás, több oxigént és tápanyagot képes továbbítani a vérünk, gyorsul a gyógyulás, csökken a gyulladás és a fájdalom. Javul az általános közérzet.

www.koden45.blogspot.com  

Címkék:

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Régebbi bejegyzések

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu