Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Diavetítés indítása

Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

18072008092

Hozzavalok:6 tojas 6 kanal cukor,2 kanal liszt,4 kanal finom kenyermorzsa(prezli).A tojassargajat habosra keverjuk a cukorral,aztan belekeverjuk a lisztet es a prezlit.Felverjuk a tojasfeherjet es hozzaaddjuk a sarga masszahoz.12 kosarformat olajozunk,prezlizunk es felig megtoltjuk a hig masszaval.Elomelegitett sutobe tesszuk sulni.Mikor kesz kiszedjuk a formakbol es haddjuk hulni.Meg hul,addig felverunk fel liter tejszint.A kihult sutiket kettobe vagjuk,szirupozzuk es megtoltjuk tejszinnel.A tetejere is nyomunk tejszint es meggyel diszitjuk.Nekem kissebb formam volt es 18 darab lett,a szirup az lehet akarmi,en meggykompotot hasznaltam:a sziruppal meglocsoltam a sutiket es a meggyel diszitettem.

Címkék: szavarina  

Kategória: Hobbi, játék

Látta 53 ember.

Értékeld

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Gusztusos nagyon jó lett volna ha a receptet le tudtad volna írni.

Válasz

Üzenőfal

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Szia Kati. A sütés-főzés rejtelmei oldalon, kérik tőled az aprósütid receptjét. Leírnád? Köszi.

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Áldott, Békés, Szeretetben gazdag, Boldog Karácsonyt Kívánok. Marcsi

Barna Pap Mónika üzente 13 éve

Kedves Kati!Nagyon várom a recepteket is!:))

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu