Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Diavetítés indítása

Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

01072010117

1 kg liszt,3 kozepes hajaban fott burgonya,egy kiskanal fuszernoveny ami lehet kapor,rozmarin,oregano,majoranna(ki mit szeret),egy dionagysagu eleszto,pici so,egy kiskanal cukor,viz amennyit felvsz.Az elesztot langyos cukros vizbe teszem meg felno.Kozben a burgonyat megpucolom es a lisztbe reszelem.Hozzaadom a fuszernoveny,es a felnott elesztot.Dagasztom es aztan meleg helyre letakarva hagyom kellni.(kb.40 perc).Meg kell,addig aprora vagok sajtot,olivabogyot,szalamit.Miutan megkellt a teszta,lisztezett deszkan kinyujtom ugy 1 cm vastagra.Megkenem vekonyan zsirral,majd osszehajtom.15 perc utan kinyujtom ujbol megkenem zsirral es osszehajtom.Hagyom ismet 15 percet,kinyujtom es kockakra vagom.Megtoltom sajttal,olivabogyoval,szalamival.Aztan haromszogre hajtom.Hogy ne folyon ki a toltelek megkenem felvert tojassal a szeleket es aztan kisse megnyomkodom.A tetejet is tojassal megkenem,megszorom szezammaggal es pirosra sutom a sutoben.Tolteleknek lehet tenni akarmit,izles szerint.Van mikor csak egyszeruen poharral kiszaggatom,megkenem tojassal es raszorok parmezant es be a sutobe.

Címkék: toltott haromszog  

Kategória: Saját

Látta 80 ember.

Értékeld

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Üzenőfal

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Szia Kati. A sütés-főzés rejtelmei oldalon, kérik tőled az aprósütid receptjét. Leírnád? Köszi.

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Áldott, Békés, Szeretetben gazdag, Boldog Karácsonyt Kívánok. Marcsi

Barna Pap Mónika üzente 13 éve

Kedves Kati!Nagyon várom a recepteket is!:))

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu