Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Az interneten és a tv reklámokban sokszor találkozhatunk azzal a hitel termékkel, hogy adósságrendező hitel. A közösségi oldalakon megjelenő reklámoknál, ez leginkább a Facebook-ra érvényes még is jó néhányan vagy arányaiban sokan nem bíznak meg benne, különös ellenszenv van bennük.


De vajon miért nem bíznak az adósságrendező hitelben?

 

A devizahiteles korszakot a mai napig nem sikerült rendbe tennie sem a kormányoknak sem a banki szférának és leginkább ez a bizalom vesztés az ami ezt az ellenszenvet okozza az emberekben. Hogy egy normális országban szokták mondani nem is kellene adósságrendezésről beszélni.

 

De sajnos ez van és hogy ez az adósságrendező hitel csak el húzza a mézes madzagot és az időt az nem más bizonyítja, mint a különböző hitelkalkulátorok eredményei.

 

Havi 2-5-7 ezer könnyebbség de milyen áron, ja plusz +5 év vagy még több is lehet. Sajnos akik ilyen helyzetben vannak azoknak ez nem nagy segítség. Mert csak azért dolgozni, hogy a hitelt visszafizessék nem egy leány álom, persze szokta mondani a másik oldal, hogy nem kellett volna fel venni stb.

 

Ebben is van igazság de a baj már megtörtént. Ez olyan mint ha okoskodnánk arról, hogy a gyerek felborította a tányért ebéd közben, pedig hányszor el lett mondva, hogy ne tegye a kezét a tányér szélére.

 

Mi lenne a megoldás az adósságrendező hitel helyett?

 

Valószínűleg az amire a bankok és az állambácsi nem mer gondolni, azt pedig egy közös felelősség vállalásnak mondják, hogy minden fél kiveszi a maga részét a hitelezésből. S valljuk meg ez az egész társadalomnak is jót tenni, de ennek reménye sem látszik, még mikroszkóppal vizsgálva sem.

 

Az itt látható adósságrendező hitelekből aztán láthatjuk a THM és futamidő viszonylatát.

Címkék: adósságrendezés

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Régebbi bejegyzések

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu