Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

 

 

network.hu

MEGFOGTALAK látod!!!!!A szex csakugyan nagy vonzerő!

 

 

 

        A szépség, az állatok, a tájképek, esetleg a disznó viccek, mind-mind olyan eszközök melyekkel sikeresen rávehetjük az érdeklődőt,hogy az oldalunkra látogasson.

 

network.hu

 

        Azonban vannak professzionális eszközök is melyek valóban fellendíthetik oldalunkon a forgalmat.

 

      Itt a network.hu-n, de említhetem a facebookot is vagy bármely más socialmediás oldalt, kissé belterjesek vagyunk, mivel szinte egymást győzködjük, hogy a mi termékünk a legjobb netes jövedelemforrás [monjuk az enyém tényleg az :-) ], de igen nehezen tudunk valódi érdeklődőt ,ne adj isten TAG-ot szerezni.

 

        Ebből kifolyólag kicsit szétneztem a külföldi oldalakon és találtam két nagyon jó, pontosabban 1 nagyon jó és egy egészen jól használható oldalt.

        ANGOL nyelvtudás persze szükséges ,hogy ki tudjuk használni az oldalak adta lehetőségeket.

 

       Ezek INGYENES oldalak és persze nem azért osztom meg mindenkivel mert ilyen jófej vagyok, hanem mert pontokat kapok azért ha valakit beviszek. A pontokat viszont további önreklámozásra használhatok!

 

Tehát mi is ez?

                             Az  IBOboxtools kicsit olyan mint a facebook és a network.hu keveréke. Ismeretségeket köthetsz, elolvashatod egymás bejegyzéseit stb., de a lényege, hogy olyan eszközöket ad a kezedbe melyekkel eredményesebben hírdethetsz.Eddig még nem nagy ügy,sok ilyen oldal van (pl a BWB amit szintén ajánlok becses figyelmetekbe), de az IBO annyiban több,hogy MÀSOK MEGOSZTJÀK a te bejegyzéseid,blogjaid,reklámjaid a saját socialmediás oldalaikon(facebooktol a wordpressen át a googleig),ezáltal pedig lényegesen megnő a weboldalad látogatottsága.!

       Nagyon  jol kitalalt rendszer,ahol rengeteget lehet tanulni masoktól.

 

 

       A BWB(BetterWebBuilder) oldalát is érdemes megnezni,az eszközök miatt melyeket nyújt,de erre az oldalra már nem teszem le az esküt,hogy mindenkinek ok. Alapjáraton ez is ingyenes, de vannak fizetős opciók, melyeket majd ha sokPénzemLesssz kipróbálok.

 

Most pedig egy kis helyi promotálást nem hagyhatok ki! A Global One Companies iránti csodálatom hajthatatlan. Az általam eddig megnézett, felfedezett netes pénzgyárak közt a legjobb. A lehetőségek tárházát biztosítja saját jövedelmed biztosításához. A belépés ingyenes, utána vannak ingyenes és fizetős lehetőségek.Èrdemes a 10$-os Tin tagságot választani, mivel azzal már jóval több lehetőséged lesz és az hamar megtérülhet!

 

 LINKEK:


ITT LÈPHETSZ BE AZ IBOboxtools-ba

 

itt léphetsz be a BetterWebBuilder-be

 

GlobalOne Companies- be pedig itt

 

network.hu

 

Üdvözlettel KZ

 

 

 

Címkék: bwb ibotoolbox jövedelem marketing eszközök netes munka tagok szerzése

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu