Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Diavetítés indítása

Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

Gabika2

Oroszkrém
HV.: a piskótához: 7 tojás, 7 ek. liszt, 7 ek. cukor

a krémhez: 1 cs. vaníliás puding, 4 dl tej, 4 ek. cukor, 5 dl Hulala (vagy tejszín, cukor és habfixáló), ízlés szerint rumba áztatott mazsola és apróra vágott gyümölcs (barack, eper stb.)

a díszítés: fondant borítással és amit a képzeletünk megenged

A hozzávalókból egy hagyományos piskótát sütünk. Miután kihűlt 3 lapra vágjuk.

A krémhez a pudingot a cukorral és a tejjel felfőzzük. A Hulalát kemény habbá verjük. Miután a puding kihűlt, összekeverjük a tejszínhabbal. Az első lapra rákenjük a krémet, szórunk rá mazsolát és gyümölcsöt. A következőt szintén ugyanígy.

Címkék: tortáim  

Kategória: Saját

Látta 17 ember.

Értékeld

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Üzenőfal

Utasi Zsuzsanna üzente 11 éve

Kedves Judit!Csodálatos tortákat készítesz ,és a kézimunkáid is szépek.Üdv. Zsuzsa.

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Áldott, Békés, Szeretetben gazdag, Boldog Karácsonyt Kívánok. Marcsi

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Szia Jutka!Nagyon szépen köszönöm a mintát!puszi.Ildi.

Szeőke Lajosné üzente 13 éve

Köszönöm szépenJutkám.Udv Szép napot neked . Terike

Szeőke Lajosné üzente 13 éve

UDV JUTKÁM!!Koszonom jelolest Érezd jol magadat akozossegbe Legyen szép napod. Terike

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu