Kis türelmet...
Oroszkrém
HV.: a piskótához: 7 tojás, 7 ek. liszt, 7 ek. cukor
a krémhez: 1 cs. vaníliás puding, 4 dl tej, 4 ek. cukor, 5 dl Hulala (vagy tejszín, cukor és habfixáló), ízlés szerint rumba áztatott mazsola és apróra vágott gyümölcs (barack, eper stb.)
a díszítés: fondant borítással és amit a képzeletünk megenged
A hozzávalókból egy hagyományos piskótát sütünk. Miután kihűlt 3 lapra vágjuk.
A krémhez a pudingot a cukorral és a tejjel felfőzzük. A Hulalát kemény habbá verjük. Miután a puding kihűlt, összekeverjük a tejszínhabbal. Az első lapra rákenjük a krémet, szórunk rá mazsolát és gyümölcsöt. A következőt szintén ugyanígy.
Kategória: Saját
Feltöltés ideje: 12 éve
Látta 22 ember.
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!